- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Az létezhet, hogy ha egy magyar vidéki kisváros fölé repülök, akkor az ott lévő épületek köszönőviszonyban sincsenek a valósággal?
Nem az van, hogy a bing térkép adatait tölti be?
Az utcák talán stimmelnek, de az épületeket szerintem teljesen random módon ábrázolja
Lehetséges, hogy Xbox-on csak a népszerű helyeket részletezték a valóságnak megfelelően?! -
st6969
őstag
Aha, közben megnéztem pár youtube videót. Sokaknak ilyen hulladék (valószínűleg mind az, csak van, akit nem zavar?!). Nem is értem, hogy adhat ki a gyártó ilyet. Azt meg főleg nem, hogy hogy kaphat ennyi pozitív értékelést
Találtam rá egy hack-et (egy szilikon szerű tapadós műanyag darabot odaragaszt, és így súrlódik). Lehet, hogy nem küldöm vissza, a másik sem lenne jobb. -
st6969
őstag
A gázkar neked a holtpont alatt és felett hogyan mozog? Az enyémnek semmi ellenállása nincs. Gyakorlatilag a holtpontot leszámítva, nem is áll meg sehol sem, csak a legfelső és legalsó állásban. A holtpontról, ha kimozdítom, gyakorlatilag magától a végállásig "bukik". Szerintem ez így nem normális. Játékkal még nem próbáltam, mert karácsonykor üzemelném be...
-
st6969
őstag
Játszik valaki Xbox Series S-en ezzel? Mi az általános vélemény róla? Megfelelő ez a konzol hozzá, élvezhető? Azt olvasgatom, hogy sok a töltési idő. Ez mit jelent? A játék elején tölt sokat (de mennyit, perceket, 10 perceket?! gondolom nem órákat...fogalmam sincs, még nincs meg a box-om), vagy játék közben is?
A másik kérdés, hogy milyen stick-et érdemes venni hozzá? Én a Thrustmaster Hotas One-t néztem ki, 30k körül kapható. Használ ilyet valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dacia topic
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcos állapotban levő Apple iPhone 7 Plus 128GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest