- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bihariszabi
aktív tag
válasz
netpeti98 #317 üzenetére
Én ezt értem, hogy ugyanaz az app fut mindenen, de akkor ti nem éritek, hogy ezt nem kell kitalálni, mert már ki van találva, neve android.
Én már most ugyanazt az appot használom a telefonon, a tableten, a tévén. Mivel egy készüléken van. Fel van telepítve például egy zeneszerkesztő app a telefonra, amit megvettem. És ha tévére dugom a telefont akkor is ugyanazt az alkalmazást használom, meg ha bedugom a telefont a tabletbe, akkor is ugyanazt az alkalmazást használom. Nem kell sem szinkronizálni, sem máshová is telepíteni, semmit nem kell. Még a zeneszám amit szerkesztek, az sem felhőben van, hanem az egyetlen egy telefonon. Most neked itt tableten írok ide. Tegyük fel, hogy mennem kell valahová busszal. Akkor itt félbehagyom az írást, és kiveszem a tabletből a telefont és a pontot a mondat végére már a buszon teszem rá, még a böngésző sem zár be, a zene tovább a telefonban szól, le sem áll. Bedugom a fülest a telefonba és indulok. Minden zene a telefonon van, minden film a telefonon van és minden dokumentum a telefonon van. A microsoft ehhez 3 különböző eszközt akar eladni. De innentől kezdve, hogy nem akarod megérteni azt, hogy semmi szükség 3 eszközre, hanem a meglévő is tökéletesen jó, innen kezdve értem, hogy miért tudja majd eladni ezt a quantuum izét a microsoft.(#318) QwErTy42@
Pedig az a bizonyos másik felület is ki van találva. Így néz ki tablet módvan, és így telefon módban...
Bár meggyőződésem, hogy nem jó az, ha nem egyforma módon jelenik meg ugyanaz a rendszer mert akkor úgy jár az ember mint mikor a windows 7-et frissíti windows 10-re és nem talál semmit...
Egyébként lehet sértődni azon amit írok, attól még az úgy van. -
bihariszabi
aktív tag
válasz
netpeti98 #315 üzenetére
Látom hiába írtam egy regényt. Én arra próbálok célozni, hogy ez az egész contínuum felesleges ha más rendszert használ az ember és nem microsoftot. Én már most rákötöm bármire a telefonomat és egy éve is ezt megtudtam csinálni mindenféle contínuum nélkül. Erről beszélek egy órája...
"A microsoft tabletekről meg ne beszéljünk, mert az ugye megint egy külön eszköz. És ahogy ismerem a Microsoftot, a saját telefonjával nem kompatibilis..."
Ez alatt azt értem, hogy 2 rendszer, két kütyü, amit össze is kell szinkronizálni ami a microsoftnál nem a pofonegyszerű kategória...
Miért akarnám pc-re kötni a telefont? Maga a telefon a pc. A microsoft is ezt szeretné igaz? Jelentem, már működik évek óta. Neve android. -
bihariszabi
aktív tag
válasz
netpeti98 #313 üzenetére
Naaaaa, haladás, 2016-ban már 2 microsoft telefon tud otg-t. Igaz, hogy 2011-ben már a SonyEricsson WT19i-re egeret kötöttem és ezt gyárilag tudta, modding nélkül. Tényleg jó, hogy 5 év és 3 főverzió ugrással már ilyet tud már két! microsoft modell! Új innováció, már csak egy lépés a pc kihagyása.
A microsoft tabletekről meg ne beszéljünk, mert az ugye megint egy külön eszköz. És ahogy ismerem a Microsoftot, a saját telefonjával nem kompatibilis... Én arról beszélek, hogy nekem minden adatom egy kisujjnyi köröm méretű kártyán van 1 azaz egy ismétlem 1 készülékben. Amit már most rákötök tabletre vagy tévére, mindenféle kütyü nékül. Egy hdmi kábellel most tévére kötöm ami 20 fillér. És lekapcsol a kijelző. Erről beszélek. És a microsoft is simán megtudja ezt csinálni, csak nyilván gazdasági okokból nem akarja. Pedig nekem nagyon tetszik a microsoftos design, szeretnék rá visszatérni. De így? Nem vagyok én masochista.
-
bihariszabi
aktív tag
válasz
netpeti98 #311 üzenetére
Csak 2 évet kellett rá várni, haladás
. Ezért mondtam én, hogy elég volt a baromkodásból. Nekem nincsen időm olyanokra várni a microsoftra, amit amúgy egy quartzóra is tud 2006 óta. Azt tudja már a microsoft, hogy hoz a szomszéd egy pendriveot, és rádugom a telefonra egy 450 forintos kábelfarok segítségével és lementem róla a képeket vagy dokumentumokat vagy kinyomtatom pc nélkül? Szóval kezded már érteni, hogy hol gyökerezik a hiba? És nem kell olyannal jönni, hogy azandrojid fagy, mert nem fagy. A microsoft az alap szolgáltatásokat tegye már elérhetővé könyörögve kérem. Kiszenvedtem vele 5 évet még a WM korszakban, kínlódtam vele a WP időkben. De elég volt. Az én türelmem is véges. Csináljanak már végre egy működő rendszert és akkor beszélgethetünk a pc mentes korszakról. Mert én már most előbb mentek adatot androidon keresztül usb winchesterre mint a windows oprendszeres laptopra...
És komolyan 2 verziószámot kell ahhoz ugrani, hogy legyen swype amit imádok? Gondolom ha még mindig a Nokia 820-am lenne, arra nem megy fel a WP10 ahogy ismerem a Microsoftot. Tehát minden egyes alap fícsörnél amit egyébként már 8 éve feltaláltak, vehetnék új készüléket igaz? Mert volt wp7, és azért hogy menjen a skype a háttérben, kellett venni wp8 képes mobilt. Van ott ész.. Remélem ezt nem gondolod komolyan.
Egyébként reggel 0930 óta folyamatosan használom a tabletemet és még mindig nem szólt, hogy tegyem töltőre. Microsoft mikor tud ilyet? Ebből 1,5 óra játék volt az ingyenes Real Racing 3-mail. -
bihariszabi
aktív tag
válasz
netpeti98 #309 üzenetére
Most megleptél. Magyarul is tud a swype? Mert mikor a Nokia 820-al nyomultam, akkor nem volt, csak angolul a swype. Amúgy én a zene idtaget zenelejátszón belül megszerkesztem külön app nélkül. Tavaly a microsoftnak ez hatalmas kihívás volt. . Ezért is lett elegem. Persze a microsofton belül kemény pénzért vásárolt zenéimet nem tudom meghallgatni más eszközön. Undorító népség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Konteó topic
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest