Hirdetés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bihariszabi
aktív tag
válasz
netpeti98
üzenetére
Én ezt értem, hogy ugyanaz az app fut mindenen, de akkor ti nem éritek, hogy ezt nem kell kitalálni, mert már ki van találva, neve android.
Én már most ugyanazt az appot használom a telefonon, a tableten, a tévén. Mivel egy készüléken van. Fel van telepítve például egy zeneszerkesztő app a telefonra, amit megvettem. És ha tévére dugom a telefont akkor is ugyanazt az alkalmazást használom, meg ha bedugom a telefont a tabletbe, akkor is ugyanazt az alkalmazást használom. Nem kell sem szinkronizálni, sem máshová is telepíteni, semmit nem kell. Még a zeneszám amit szerkesztek, az sem felhőben van, hanem az egyetlen egy telefonon. Most neked itt tableten írok ide. Tegyük fel, hogy mennem kell valahová busszal. Akkor itt félbehagyom az írást, és kiveszem a tabletből a telefont és a pontot a mondat végére már a buszon teszem rá, még a böngésző sem zár be, a zene tovább a telefonban szól, le sem áll. Bedugom a fülest a telefonba és indulok. Minden zene a telefonon van, minden film a telefonon van és minden dokumentum a telefonon van. A microsoft ehhez 3 különböző eszközt akar eladni. De innentől kezdve, hogy nem akarod megérteni azt, hogy semmi szükség 3 eszközre, hanem a meglévő is tökéletesen jó, innen kezdve értem, hogy miért tudja majd eladni ezt a quantuum izét a microsoft.(#318) QwErTy42@
Pedig az a bizonyos másik felület is ki van találva. Így néz ki tablet módvan, és így telefon módban...
Bár meggyőződésem, hogy nem jó az, ha nem egyforma módon jelenik meg ugyanaz a rendszer mert akkor úgy jár az ember mint mikor a windows 7-et frissíti windows 10-re és nem talál semmit...
Egyébként lehet sértődni azon amit írok, attól még az úgy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kuponkunyeráló
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Milyen autót vegyek?
- Proxmox VE
- Futás, futópályák
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Benlera Smart Tag Schlüsselfinder im 4er-Pack iOS rendszerhez
- Apple Pencil 2 (hibás) eladó
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest