Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bihariszabi
aktív tag
válasz
netpeti98 #311 üzenetére
Csak 2 évet kellett rá várni, haladás
. Ezért mondtam én, hogy elég volt a baromkodásból. Nekem nincsen időm olyanokra várni a microsoftra, amit amúgy egy quartzóra is tud 2006 óta. Azt tudja már a microsoft, hogy hoz a szomszéd egy pendriveot, és rádugom a telefonra egy 450 forintos kábelfarok segítségével és lementem róla a képeket vagy dokumentumokat vagy kinyomtatom pc nélkül? Szóval kezded már érteni, hogy hol gyökerezik a hiba? És nem kell olyannal jönni, hogy azandrojid fagy, mert nem fagy. A microsoft az alap szolgáltatásokat tegye már elérhetővé könyörögve kérem. Kiszenvedtem vele 5 évet még a WM korszakban, kínlódtam vele a WP időkben. De elég volt. Az én türelmem is véges. Csináljanak már végre egy működő rendszert és akkor beszélgethetünk a pc mentes korszakról. Mert én már most előbb mentek adatot androidon keresztül usb winchesterre mint a windows oprendszeres laptopra...
És komolyan 2 verziószámot kell ahhoz ugrani, hogy legyen swype amit imádok? Gondolom ha még mindig a Nokia 820-am lenne, arra nem megy fel a WP10 ahogy ismerem a Microsoftot. Tehát minden egyes alap fícsörnél amit egyébként már 8 éve feltaláltak, vehetnék új készüléket igaz? Mert volt wp7, és azért hogy menjen a skype a háttérben, kellett venni wp8 képes mobilt. Van ott ész.. Remélem ezt nem gondolod komolyan.
Egyébként reggel 0930 óta folyamatosan használom a tabletemet és még mindig nem szólt, hogy tegyem töltőre. Microsoft mikor tud ilyet? Ebből 1,5 óra játék volt az ingyenes Real Racing 3-mail.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- EAFC 25
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest