Új hozzászólás Aktív témák
-
bihariszabi
aktív tag
válasz
QwErTy42 #324 üzenetére
Látom tényleg nem érted, hogy nem kell semmire a contínuum, ha egy rendszer meg van csinálva rendesen. Ezt próbáltam elmagyarázni, de nem jön össze. Mondjuk úgy nem könnyü, hogy ha az emberek nem is akarják érteni. Hát vegyétek meg ha annyira akarjátok. Vedd meg 30 ezerért. Nekem jó a sima hdmi kábel is 800 forintért postával. Csak nekem nem kell app a kijelző kikapcslására.
-
bihariszabi
aktív tag
válasz
QwErTy42 #322 üzenetére
Ennyi
. Ez a reakció mindent elmond
.
Mint amikor a benzinkúton a trabantos nagy lelkesen mondja a BMW-snek, hogy hány zsák cementet elvitt a múltkor a trabanttal és milyen jó, hogy nem BMW-je van mert azzal sajnálna cementet hordani. Hát tényleg hüphüp
.
Össze is foglalom. Kell egy pc, amin ugyanaz az oprendszer fut majd mint a telefonon, hogy az user nehogy eltévedjen. Bár fel nem fogom minek a pc mikor mindenem ott van a telefonon és tudom is használni. És kell egy tablet amin szintén ugyanaz az oprendszer fut mint a pc-n és a telefonon együtt. Csak azt nem értem, hogy a telefont miért kötném össze a tablettel. Várjunk, megvan! Pl kapok telefonon egy emailt, amiben van mellékletben egy rar, amiben van két dokumentum, amit szerkeszteni kellene, de telefonon gáz szerkeszteni és kitömöríteni. Akkor összedugom a telefont a tablettel, zsinóron átmásolom a rart a tabletbe vagy a pc-re és kitömörítem és szerkesztem. Áhá. Így már teljesen hülyeség az én verzióm, hogy a telefont még a nyitott emailklienssel bedugom a tabletba, ott átugrik dinamikus megjelenítésre bezáródás nélkül. És anélkül, hogy átmásolnám egyik eszközről a másikra, ugyanazon eszközön megszerkesztem a dokumentumot, elmentem és ugyanazon az eszközön marad a mentés. Aztán dlnan a tévén megnézek egy filmet, közben jön a telefon, hogy kellene a szerkesztett dokumentum. Filmen nyomok egy pillanatálljt, majd átküldöm a dokumentumot. Á, ez hülyeség. Sokkal egyszerűbb filmnézés közben bekapcsolni a pécét, rádugni a telefont és úgy elküldeni a dokumentumot. Pillanat. Most hol is van a szerkesztett vdokumentum? Telefonon? Telefonra mentettem le? Akkor nem kell pc! Emailt azért tud küldeni a wp is. Akkor még a filmet se kell leállítani mint a vacak fagyós androidon. Nézzük a filmet. Jön egy újabb telefon, hogy kicsit kellene még igazítani a dokumentumon. Akkor nem egyszerűbb ott a tévén megszerkeszteni, hanem pc bekapcs, telefon visszadug, újra visszamásol pcre, újra szerkeszt, újra elküld, újra visszafekszünk filmet nézni. Micsoda találmány ez az egyforma oprendszer
.
-
bihariszabi
aktív tag
válasz
QwErTy42 #318 üzenetére
Ezt a kivetített képtől függetlenül telefonálást gondolom azért írtad, mert másba nem tudsz belekötni. Szerinted amikor nézem a starwars 29-et a tévén és bejön egy hívás, akkor nem állítanám le amúgy is a filmet? Vagy nem hagynám abba a dokumentum szerkesztését, mikor felhív valaki? De igen, abbahagynám ahogyan te is leállítod a filmet. Mert ha nem állítod le, akkor valamelyik nem érdekel. De tegyük fel, hogy nem érdekel az akivel telefonálok, akkor leteszem tálcára és folytatom a munkát, szóval a válaszom IGEN, tudok úgy telefonálni, hogy telefonálok és közben fórumozok. Sőt, automatikusan rögzítem a hívást pittyegés nélkül és mindkét fél rajta van a felvételen, amit a microsoft a mai napig nem tud. És miközben telefonálok és fórumon írok neked, futhat a torrent a játékban és hogy még morcosabb legyél, rágógumit is rágok közben vagy vacsorázom...
-
bihariszabi
aktív tag
válasz
QwErTy42 #306 üzenetére
Igazad van, nem értem. Azt próbáltam magyarázni, hogy én már most ezt csinálom, amit ez a szerkezet hivatott bemutatni. Igazából egy éve mióta megvan ez az android telefonom, azóta nem kapcsoltam be laptopot 10 percnél tovább. Amikor bekapcsoltam, azt is azért tettem, mert a telefonon valami tanúsítvány nincsen jelen és ezert nem tudtam egy dokumentumot megnyitni. De ez is csak azért van, mert a telefonom távolkeleti import. Ha európai lenne, akkor nem kapcsolnám be a laptopot. De rájövök milyen tanúsítvényt kell telepíteni és ez a probléma is ki van iktatva. Szóval a Microsoft fényévekkel le van maradva.
Én telefonon torrentezek, zenélek, szerkesztek csengőhangot, bankolok, nézek filmet (tableten vagy tévén), kezelek dokumentumot, szerkesztek szöveget, memot tárolok, képet szerkesztek tárolok, játszom, navigálok, zenét szerkesztek, vásárolok, ébresztek, nézem a receptet főzéskor, emailezek, netezek, stb stb. Ismételtem mindent csinálok enélkül a kütyü nélkül. Én imádtam a Microsoftot. De megelőzték őket mások. Ennyi. . Most is erről írok, miközben zenét hallgatok és semmilyen kényelmetlenség nem ér engem. És ha most engem behívnak dolgozni, akkor ugyanezt tudom csinálni kint a hóesésben a világ bármelyik pontján. Tényleg. Van már swype billentyűzet microsoftnak? Sikerült ezt a csodát több év alatt elérnie?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged