- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hehe, én is DOS korszakban indultam, de szerttem még a régi játékokat!
Az én igényeimnek megfelel szerencsére. Kicsit leszoktam már a mókolgatásról és próbálok mindent az átlagos felhasználó szemszögéből megközelíteni, ha már tesztelek, csinálok valmait.
Jah, bizonyára jó a Linux, nem is szidom, sokakat ismerek, akik szintén szakik HTPC téren és Linuxot nyüstölnek. Én csak simán kimaradtam a Linux világából.
-
Épp ilyeneket tesztelgetek és Broadwell ULV i5-öt is jól hűti a kis gyári a NUC-ban. Terhelés alatt ugyan hallható, de ha valaki annyira halkan néz filmet vagy annyira közel ül a géphez vagy annyira vájtfülűnek gondolja magát, hogy meghallja, annak nem tudok semmit sem ajánlani.
Viccen kívül ezek már azért jó hűtők, nem visítanak.
N3700-at nem próbáltam még, túl új, de szeretem, ha a mindennapi dolgok valóban gyorsak, így azért van egy határ, ami alá nem megyek. Persze ez szubjektív, szóval nem is érvként írom.
Linuxot nem szeretem. Kényelmes átlagfelhasználó vagyok, Windowson edződtem, teljesen elégedett is vagyok vele. Egyelőre pont ugyanazt tudja a DXVA is, mint a VP9, szóval nyugodt vagyok ezen a téren is.
-
Ribi
nagyúr
Egy ilyen proci kb. olyan erős mint egy régebbi c2d proci, csak kissé felfrissítve. Ion ennek kb. a harmada és ahogy olvastam igen elhanyagolt jószág minden szempontból. Haveromnak volt ionos notija és a siralmasan tetű lassú még bók. De a Q1900 lap Win8-al boot 7mp és fut. Egyetlen ami lassú rajta ha nagyon sok böngésző van nyitva tele flesses vackokkal. De az kb mindenen akad ami nem erőmű.
Nyilván engem se zavar ha valaki linuxozik, mindneki azt használ amit akar. Csak megjegyeztem, hogy a win se annyira vacak. Nálad szerintem az ION volt a fő probléma. -
Ribi
nagyúr
En eddig kevésszer futottam neki linuxnak, de valahogy mindig eluntam, hogy parancsokat kell pötyögni ha telepíteni akarok valami bonyolultabb dolgot. De nem akarok flémet indítani. Számomra egyszerűbb a win és ennyi. Saját tapasztalatod alapján mi az ami windows miatt volt lassú?
-
Én most a NUC 4x4 méretbe vagyok belehullva, mert nagyon jól jön, hogy tudom vinni és bár nem passzívak ezek sem, van olyan, ami teljesen hangtalan. Windows vonalon mozgok HTPC és általános felhasználási területen, ezért írtam, hogy picit több procierő kell az én igényeimhez.
-
PistiSan
addikt
Mindenkeppen linuxban gondolkodom en is, kodi lenne a lejatszo program debian alapokon. Nekem a gigabit lan, h265, 10 bit video tamogatas a lenyeg, a 10 bittel a jelenlegi media playerem erosen kuzd tamogatas hianya miatt, szetesik a kep meg ilyenek, a tobbi pedig a hosszutavu hasznalhatosag miatt fontos.
A passziv kivitrl es a taviranyito is fontos szempont, remelem lassan forgalmazzak nalunk is. -
Win 8 alatt is megy már a normális sync. Ezt már a Haswellek is tudják új driverrel. A Broadwell és Braswell pedig több lépéssel is előrébb lép. A 4kp30 megy elvileg a legerősebb N3700-zal, amennyiben kétcsatornás memóriát használ az alábbiak szerint - már ha ez valóban HEVC és 30p, de például az nem derül ki, hogy 8 vagy 10 bit-e. 10 biten szerintem nem menne.
Egyetértek veled, jó HTPC alapanyag lesz ez, még ha mini-ITX méretre is kell mennünk érte, bár én kisebbet preferálnék és a 3700-ra mennék legalább, gondolva a rendszer általános sebességére is. Jók ezek az új apróságok. A Celeron hamarosan új értelmet is nyerhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged