- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Egy ilyen proci kb. olyan erős mint egy régebbi c2d proci, csak kissé felfrissítve. Ion ennek kb. a harmada és ahogy olvastam igen elhanyagolt jószág minden szempontból. Haveromnak volt ionos notija és a siralmasan tetű lassú még bók. De a Q1900 lap Win8-al boot 7mp és fut. Egyetlen ami lassú rajta ha nagyon sok böngésző van nyitva tele flesses vackokkal. De az kb mindenen akad ami nem erőmű.
Nyilván engem se zavar ha valaki linuxozik, mindneki azt használ amit akar. Csak megjegyeztem, hogy a win se annyira vacak. Nálad szerintem az ION volt a fő probléma. -
Ribi
nagyúr
En eddig kevésszer futottam neki linuxnak, de valahogy mindig eluntam, hogy parancsokat kell pötyögni ha telepíteni akarok valami bonyolultabb dolgot. De nem akarok flémet indítani. Számomra egyszerűbb a win és ennyi. Saját tapasztalatod alapján mi az ami windows miatt volt lassú?
-
Ribi
nagyúr
válasz
Blindmouse #11 üzenetére
Az user error lesz.
Régi verzió is tudta, ez is valszeg tudja.
Vannak verziók amin van spdif tüske.
Akinek meg a jó hangminőség miatt kell coax, az vesz usb spdif transportot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- DDR4 RAM modulok
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged