- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hehe, én is DOS korszakban indultam, de szerttem még a régi játékokat!
Az én igényeimnek megfelel szerencsére. Kicsit leszoktam már a mókolgatásról és próbálok mindent az átlagos felhasználó szemszögéből megközelíteni, ha már tesztelek, csinálok valmait.
Jah, bizonyára jó a Linux, nem is szidom, sokakat ismerek, akik szintén szakik HTPC téren és Linuxot nyüstölnek. Én csak simán kimaradtam a Linux világából.
-
Épp ilyeneket tesztelgetek és Broadwell ULV i5-öt is jól hűti a kis gyári a NUC-ban. Terhelés alatt ugyan hallható, de ha valaki annyira halkan néz filmet vagy annyira közel ül a géphez vagy annyira vájtfülűnek gondolja magát, hogy meghallja, annak nem tudok semmit sem ajánlani.
Viccen kívül ezek már azért jó hűtők, nem visítanak.
N3700-at nem próbáltam még, túl új, de szeretem, ha a mindennapi dolgok valóban gyorsak, így azért van egy határ, ami alá nem megyek. Persze ez szubjektív, szóval nem is érvként írom.
Linuxot nem szeretem. Kényelmes átlagfelhasználó vagyok, Windowson edződtem, teljesen elégedett is vagyok vele. Egyelőre pont ugyanazt tudja a DXVA is, mint a VP9, szóval nyugodt vagyok ezen a téren is.
-
Én most a NUC 4x4 méretbe vagyok belehullva, mert nagyon jól jön, hogy tudom vinni és bár nem passzívak ezek sem, van olyan, ami teljesen hangtalan. Windows vonalon mozgok HTPC és általános felhasználási területen, ezért írtam, hogy picit több procierő kell az én igényeimhez.
-
Win 8 alatt is megy már a normális sync. Ezt már a Haswellek is tudják új driverrel. A Broadwell és Braswell pedig több lépéssel is előrébb lép. A 4kp30 megy elvileg a legerősebb N3700-zal, amennyiben kétcsatornás memóriát használ az alábbiak szerint - már ha ez valóban HEVC és 30p, de például az nem derül ki, hogy 8 vagy 10 bit-e. 10 biten szerintem nem menne.
Egyetértek veled, jó HTPC alapanyag lesz ez, még ha mini-ITX méretre is kell mennünk érte, bár én kisebbet preferálnék és a 3700-ra mennék legalább, gondolva a rendszer általános sebességére is. Jók ezek az új apróságok. A Celeron hamarosan új értelmet is nyerhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest