Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchez638
addikt
Táphoz tényleg nincs értelme hozzá nyúlni.
1500ft-ért kapsz 300 wattos fsp/chieftech-t, tudom hogy vill szerelő akaról lenni, de ne itt kezd el.
Amit ráterveztek gyárilag azt elbírja, többet nem igazán
-
Mici80
tag
"Maga a tápegység életveszélyes, hát még azok a kötések szigetelőszalaggal..."
Kötés forrasztva van, szigetelőszalag meg ellátja a feladatát!
"Hát az marhára nem biztonsági okokból van odavezetve... Az a "0". Ahhoz mérik az egyes ágak feszültségeit (potenciálkülönbség)."
Villanyász vagyok nem kell megmagyarázni, tudtam eddig is.
Olvass, olvass!
Amúgy halkan súgom meg nem szerver gépet kell róla ellátni. Egy egyszerűbb P4-et simán elvisz minden gond nélkül!
üdv. Mici
-
csasaKKP
senior tag
Hát ez aztán a gány, szerintem nem követendő példa...
Maga a tápegység életveszélyes, hát még azok a kötések szigetelőszalaggal..."Biztonsági okból mindegyik leadott fesz mellé kivezetnek egy GND-t."
Hát az marhára nem biztonsági okokból van odavezetve... Az a "0". Ahhoz mérik az egyes ágak feszültségeit (potenciálkülönbség).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest