- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Krugszvele #10 üzenetére
én reméltem hogy a kártyák amiket kinőtt a DAG size azok megjelennek a piacon de nem, nem csak én jöttem rá hogy a RVN DAG size 3G alatt van...
-
fatpingvin
addikt
ETH ASIC? miről maradtam le?
egyébként a rózsaszín ködös optimista jóslatokra reagálva: komolyan azt hittétek hogy a gyártók tétlenül nézik majd hogy a használt mining kártyák elárasszák a piacot? lóf*szt. még nem tudom hogy de teljesen biztos hogy MINDENT meg fognak tenni azért hogy ez ne legyen kifizetődő, ugyanis amit egy gémer megvesz használtan az nekik bevételkiesés. szóval lehet készülni, én 100% biztos vagyok benne hogy az összes érintett gyártó ezerrel agyal azon hogy hogyan tudnák ellehetetleníteni a használtpiacot illetve használhatatlanná tenni a már forgalomban lévő kártyákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest