Új hozzászólás Aktív témák
-
abcdabcd
csendes tag
-
ANW2
tag
Na utána olvastam most h ráértem és úgy veszem észre h nem tévedtem idézek: "Jótállás (más néven garancia)" be is linkelem az oldalt ime --> [link]
Most akkor nem is tudom kinek kéne röhögnie....Birom az ilyen embereket! Ne értsd félre de nem tartom ezt a hozzáállást jónak még akkor sem ha igazad lenne, de így h nincs meg aztán pláne!
Na mind1 nem is akarok belekezdeni mert írhatnék ide egy kisebb könyvet is erről a témáról. Legyen annyi elég hogy kezdem megszokni hogy ebben az országban az emberek 99%-a olyan amilyen.
Ja és persze bocsi az offért
-
Egyrészt ja, valahogy ezek a kis méretű-nagy kapacitású elkók könnyebben száradnak ki, de szerintem nagyobb melegben (és jbban összezsúfolva a meleg alkatrészekkel) dolgoznak, szerintem emiatt is gyorsabban halnak.
105 fok... azt...Az a Jamicon is 105 fokos volt az FSP-ben, aztán pár év alatt megpusszant.
-
Meg aztán mennyire rozoga tápot?
220-as pufferek cseréje, kimenő pufferek cseréje, ventilátor csere.
Kb. ennyi.Az a baj (értem, miért nem akarod megírni) hogy a tápban TÉNYLEG van 220, és az ráz is ha valami hülye áram alatt turkál bele. Szóval ez nem egy videokártya vmod téma.
A PC többi része nem ráz, azt lehet tapizni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest