- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egzee
őstag
válasz
DeathAdder #7 üzenetére
DeathAdder: Nekem is Xtreme-em van, de biztos nem cserélném le egy ilyenre, mert ez sztem inkább a freezer 7-nek a leváltása, az Xtreme azért a maga kis 13cm-es ventijével sztem jobban hűthet mint ez... Egyébként sztem ne cseréld az Xtreme-et, mert én pl azért vettem ezt, mert 7 ezerért ez a legjobb sztem és ami tényleg jobb (kemény max 5 fokkal) az meg ilyen 15 rongy körül mehet...
Egyébként csoda, hogy az AC egyáltalán mutat életjelet a hűtők piacán (annyit még javítanék a cikken, hogy biztosra veszem hogy PWM-es és akkor inkább azt írnám, hogy szabályozódik, vagy XYRPM közt változik), a Thermal hűtő meg nem mutat túl sokat magából :S
Sephi: "Aki 20k körül vesz egy léghűtést, az véleményem szerint már nem normális."
Jogos...Ha már olyan őrült valaki, hogy 20-at adjon egy hűtőért az sztem legyen annyira is őrült, hogy egy vizet vegyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest