- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
látom ha nem tudsz már mit tenni, akkor belekötsz részletekbe, aminek az eredeti kérdéshez nem sok köze van. ez igazán felsőfoka a vitatkozásnak, beszélgetésnek, csak gratulálni tudok hozzá!
nem mondta senki, hogy 1 Ft-ért akarok szupertelefont. de miért akarnak olyan szolgáltatáshoz kötni a szolgáltató részről, amire nincs szükségem? mondjuk igazából mindegy, mert egyszerűen nem veszek szolgáltatófüggő telefont, és kész (más okból is ez a praktikus nekem, de ez más kérdés). de arról azért lehetne már szó, hogy ne szálljanak el annyira az árával, mint a mellékelt példa. meg ahogy az N97 előrendelős áránál is 650 róka szerepelt, hát az sem volt normális. ennyit nem ér szerintem telefon, főleg amikor alig van benne fejlesztés (n97 esetében). 1000 euró még laptopért is egy hangyányival több, mint amit nyugodt szívvel kiadok.
de nem hiszem, hogy bárkinek jogában állhatna megmondani, hogy a telefonomat mire kellene használjam (még ha érdekében állhat is). ez egy ilyen egyszerű dolog. ha én sms-re, telefonálásra, videózásra, könyvolvasásra meg esetenként emailre, fórmra és netre akarom használni, akkor arra fogom. és ehhez nekem nem kell 3G. meg sok más embernek sem. nehéz lehet megérteni, ha már harmadszorra kell leírjam...ipodnál/iphone-nál jobb lejátszó? hmm, hát nem is tudom. csak a fél net ezzel van tele
Sony, iRiver, iAudio, Creative... még az én lejátszómra is azt írják, hogy megveri simán, de nem tudok róla nyilatkozni, mert nincs keret olyan úri murira, hogy apple termékeket próbálgassak. de ez megint egy remek mellékszál volt, aminek semmi köze az eredeti témához (hát még a topikhoz), viszont flémkeltésnek jó, hogy elterelje a figyelmet arról, hogy ignorálni akarod a mondanivalómat...
-
törölt tag
nekem nincs semmilyen zene a telefonomon (egy-két csengőhangnak veló igen), mert mp3 lejátszót használok erre a célra.
itthon sem használok youtube-ot a gépemen, telefonon még annyira sem hiányzik. buszon meg mondjuk könyvet olvasok (most hogy papír alapút, az más kérdés, de a mostani telefonomon nem lenne élmény. majd a következőn, kicsit nagyobb kijelzőn).
de ismétlem: nem azt mondtam, hogy senkinek nem kell 3G, hanem azt, hogy ne nézzük már madárnak azokat, akiknek nem kell.Depression: semmi. de egyrészt nem is érdekel
másrészt meg nem erről volt szó (nem ebből a szemszögből közelítve vitáztam), hanem hogy használhatatlan lenne egy telefon 3G nélkül.
-
törölt tag
aha, végülis csak zenére, videóra, játékra, ebook olvasásra, PIM funkciókra meg még egy rakás más dologra jó
ez olyan "mégis mit adtak nekünk a rómaiak??" kijelentés volt részedről
amúgy meg wifin lehet úgy is netezni, hogy egy fillérbe nem kerül... nem mindenhol van lefedettség, de nem is feltétlen kell mindenhol (van, akinek igen, de azért azokat sem kell lenézni, akiknek nem)
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest