- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Depression #38 üzenetére
értem, el is fogadom a dolgot. csak azt mondtam, hogy nem kéne külcsönösen hülyének néznie egymást a két tábornak
amúgy nekem más szempontból kell a szabadság: hálózatfüggetlenség formájában. ezt meg egy hűségszerződés eléggé üti. -
törölt tag
látom ha nem tudsz már mit tenni, akkor belekötsz részletekbe, aminek az eredeti kérdéshez nem sok köze van. ez igazán felsőfoka a vitatkozásnak, beszélgetésnek, csak gratulálni tudok hozzá!
nem mondta senki, hogy 1 Ft-ért akarok szupertelefont. de miért akarnak olyan szolgáltatáshoz kötni a szolgáltató részről, amire nincs szükségem? mondjuk igazából mindegy, mert egyszerűen nem veszek szolgáltatófüggő telefont, és kész (más okból is ez a praktikus nekem, de ez más kérdés). de arról azért lehetne már szó, hogy ne szálljanak el annyira az árával, mint a mellékelt példa. meg ahogy az N97 előrendelős áránál is 650 róka szerepelt, hát az sem volt normális. ennyit nem ér szerintem telefon, főleg amikor alig van benne fejlesztés (n97 esetében). 1000 euró még laptopért is egy hangyányival több, mint amit nyugodt szívvel kiadok.
de nem hiszem, hogy bárkinek jogában állhatna megmondani, hogy a telefonomat mire kellene használjam (még ha érdekében állhat is). ez egy ilyen egyszerű dolog. ha én sms-re, telefonálásra, videózásra, könyvolvasásra meg esetenként emailre, fórmra és netre akarom használni, akkor arra fogom. és ehhez nekem nem kell 3G. meg sok más embernek sem. nehéz lehet megérteni, ha már harmadszorra kell leírjam...ipodnál/iphone-nál jobb lejátszó? hmm, hát nem is tudom. csak a fél net ezzel van tele
Sony, iRiver, iAudio, Creative... még az én lejátszómra is azt írják, hogy megveri simán, de nem tudok róla nyilatkozni, mert nincs keret olyan úri murira, hogy apple termékeket próbálgassak. de ez megint egy remek mellékszál volt, aminek semmi köze az eredeti témához (hát még a topikhoz), viszont flémkeltésnek jó, hogy elterelje a figyelmet arról, hogy ignorálni akarod a mondanivalómat...
-
törölt tag
nekem nincs semmilyen zene a telefonomon (egy-két csengőhangnak veló igen), mert mp3 lejátszót használok erre a célra.
itthon sem használok youtube-ot a gépemen, telefonon még annyira sem hiányzik. buszon meg mondjuk könyvet olvasok (most hogy papír alapút, az más kérdés, de a mostani telefonomon nem lenne élmény. majd a következőn, kicsit nagyobb kijelzőn).
de ismétlem: nem azt mondtam, hogy senkinek nem kell 3G, hanem azt, hogy ne nézzük már madárnak azokat, akiknek nem kell.Depression: semmi. de egyrészt nem is érdekel
másrészt meg nem erről volt szó (nem ebből a szemszögből közelítve vitáztam), hanem hogy használhatatlan lenne egy telefon 3G nélkül.
-
törölt tag
aha, végülis csak zenére, videóra, játékra, ebook olvasásra, PIM funkciókra meg még egy rakás más dologra jó
ez olyan "mégis mit adtak nekünk a rómaiak??" kijelentés volt részedről
amúgy meg wifin lehet úgy is netezni, hogy egy fillérbe nem kerül... nem mindenhol van lefedettség, de nem is feltétlen kell mindenhol (van, akinek igen, de azért azokat sem kell lenézni, akiknek nem)
-
törölt tag
-
törölt tag
a dologban az a szomorú, hogy 140-ért rakják össze. fejlesztési és egyéb költségekkel együtt 300-ért megéri nekik árulni (a szolgáltató ennyiért kapja), de függetlenük ennek bő háromszorosa.
ilyenem sem lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest