- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
#16820480 #36 üzenetére
Ha megfigyeled ezeket a multimédia/ikon csomagokat, akkor láthatod, hogy ha az internetet ajándéknak tekinted, akkor is elég kedvezőek. Egy jobb telefon normális kihasználásához kell egyébként a net. Az, hogy neked nincs rá szükséged, mert te megelékszel a korlátozott wi-fi eléréssel, az egy szűk réteget képvisel. A többiek meg simán korlátok nélkül akarják használni.
-
David75
őstag
válasz
#16820480 #27 üzenetére
"semmi. de egyrészt nem is érdekel."
Sejtem én hogy mindenkinek egy tökéletes telefon kell ami hűségnyilatkozat aláírása nélkül 1forintért elvihető és 1forintos havidíjért korlátlan internet,telefonálás(akár külföldre is),sms,mms jár.Hát jólenne felébredni ebből az álomvilágból.
"nekem nincs semmilyen zene a telefonomon (egy-két csengőhangnak veló igen), mert mp3 lejátszót használok erre a célra."
Hát egy iphone-nál jobb mp3 lejátszó nem nagyon kell nekem főleg azért mert jobb nincs csak olyan ami egyszintű vele(iaudio/cowon,iriver) ezeket meg kezelőfelületbe veri.
Épp ez a zenelejátszási képesség amiért nem jöhet szóba nekem más cég majd esetleg ha az iriver,iaudio/cowon telefon gyártásba kezd.(örülnék legalább még két koreai pofonba szaladna a két skandináv mobilgyártó) -
David75
őstag
válasz
#16820480 #23 üzenetére
én inkább 3g lefedettségtől akarok függeni mint a wifi-től.Csak otthon van wifi nekem sehol máshol ahol vagyok.Szeretem azt válaszolni ha valaki kérdezi hogy milyen zene van a telefonomon hogy minden zene mivel van rajta youtube és persze akkor se utolsó ha épp nincs fent az a zene amit hallgatni szeretnék mintha nem is 8gigás lenne...De a mobilarénára se rossz felnézni mikor mondjuk a buszon vagyok.Vagy a munkahelyen msn-ezni és modemként is nagyon jól beválik az iphone-om így megspórolom a mobilnetet a laptopnál és még sorolhatnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged