Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz Xirtam #11 üzenetére

bízok benne, hogy nem lesz még vége, hanem folytatódhat idővel... neki is idő kell és nekem is... szerintem átfogja ő is értékelni... most csak a rossz dolgaimra tud egyenlőre gondolni, de ez idővel változni szokott... rossz lehet neki is nagyon... tegnap éjjel nem bírtam egyszerűen aludni... folyamatosan felébredtem, mert bántott az egész... ő még aludt, én meg beültem a budiba tollal-papírral és reggel fél 3kor teleírtam oda-vissza egy a4-es lapot az érzelmeimmel/hibáimmal és azzal, hogy miben kellene/tudnék változtatni... (35m2-es panelban nincs másik helyiség, ahova mehettem volna és nem zavartam volna a fénnyel...) volt kb. fél4, mire végeztem az írással és utána nyugodtabban tudtam aludni... reggel elolvasta és úgy éreztem hatottam rá valamennyire, de a sértődöttsége miatt kevés volt... ezt a levelet is magával vitte abba az újságba hajtva, amit épp olvasott... szerintem ma elő fogja venni a közös képeinkkel együtt, amit szintén nekiadtam... végigbőgtem azt a pár percet is kegyetlenül, amikor az albumunkból kiszedtem az összes képünket, amit mindenfelé készítettünk, még boldogan... fájt nagyon... a külön töltött napokon tudom, hogy gyakran elő fogja venni és el fogja olvasni... a visszaköltözés szerintem nem lenne egyszerű... már pusztán annak is örülnék, ha 1 éjszakára visszajönne (és most nem a szex miatt, mert az hiába volt tökéletes a kapcsolatunkban, egyikünk sem arra épített...)

a sírás meg szerintem sem szégyen, de próbálom mindig erősnek mutatni magam... lehet, hogy az ilyen gyengébb pillanataimban ezért tör ki belőlem sokkal jobban, mint szeretném...

#14: örülnék nagyon, ha mi is a ti példátokat tudnánk követni... nem dohányzok már aktívan és nem is szeretnék visszaszokni, de most ez a 2 szál nagyon jól esett... kicsit tompított legalább a fejemen... (egyébként szerintem nem örülne, ha dohányosként kapna vissza...)
    bulizni én sem akarok eljárni... tuti, hogy össze tudnék jönni valakivel, de nem akarok egyik kapcsolatból ugrani a másikba, mert ezzel csak elnyomnék minden érzést... ez nem megoldás... itthon a 4fal között tisztázom magamban az érzéseimet... szerintem nem fognak semmit sem változni hetek/hónapok alatt sem...

Új hozzászólás Aktív témák