Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Teljesen átérzem a helyzeted de ezzel semmire se mész h átérzem.Ilyenkor nem is tud az ember mit tenni.Leül átgondolja a dolgokat alszik.Ebből fogg most állni kb minden napod.
Elkeseríteni nem akarlak de felmelegítve csak a töltött káposzta a jó...
Én is rák vagyok úgy mint te romantikus érzelgős de ez így van rendjén az meg hogy sírsz mért lenne ovodás dolog? Én már rengetegszer sírtam barátnőm elött és ezzel nemrézem magam semmivel csírábbnak!
Ez is egyfajta érzelmi kifejezés. Aki meg azt mondja hogy ő mekkora férfi még sosem sírt nő miatt vagy bármi az inkább ássa el magát...nem tudom h a mai világban ez mért akkora szégyen!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F GAMER MAX PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ez is egyfajta érzelmi kifejezés. Aki meg azt mondja hogy ő mekkora férfi még sosem sírt nő miatt vagy bármi az inkább ássa el magát...nem tudom h a mai világban ez mért akkora szégyen!