- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
patow
senior tag
Megjött a az általad javasolt tok és fólia 8+5 euroért hong kong -ból .Tetszik és praktikusan lehet használni. Egy kicsit tuningoltam rajta úgy hogy vettem egy fém érme nagyságú mágnest amit beépitettem a tokba a megfelelő helyre, és igy amikor kinyitom a tok fedelét akkor bekapcsolja a kijelzöt, Igy kényelmesebb használni.
-
patow
senior tag
-
patow
senior tag
Tetszik ,föleg az ára., a gyári hasonló 12 ezer. Megtudod mondani a szállitás menyi. Az aktiv kijelzö kapcsolást a tokon keresztül egy mágnessel oldhato meg ime a bemutató link rola- http://www.youtube.com/watch?v=oRgpjUm5Rxs -------a mágnest meg innen lehet beszerezni---http://szupermagnes.hu/spd/MSZ-D10x1_N50_NDFEB/D10x1_mm_N50_NdFeB_korong_magnes---
-
patow
senior tag
Nekem is sikerült kiprobálnom valóban nem látja az otg-t., én raktam bele egy 16 gb kártyát amit könyü kivenni igy külsö ként azt használom,.egeret meg amúgy sem használok Venni szeretnék egy gyári tokot és nem tudod hogy bekapcsolja e a kijelzőt a tok fedele ha kinyitom? Amúgy nekem is az a véleményem hogy vállalható készülék 48 ezerért vettem ithon. A prestigiom sajnos nekem is csak max 3 órát birt,ezzel simán 8-9 órát bir ami szerintem nagyon jó teljesitmény.A sebesség jó bár néha kicsit be röccen de alig észrevehetöen. fura pedig 4 mag van én gondolom inkáb szoftveres probléma lehet amit majd javitanak. Nagyon jó hogy van benne egy olyan asus alkalmazás ami gyári visszaálitás után mindent vissza tud rakni ,beállitásokat-és alkalmazásokat igy azzal órákat nem kel bibelődni. Egy foliát majd rakok rá mert az újlenyomatokat szereti.A kijelző egyéni testre szabási lehetősége is pozitivum,valamint sok jó gyárilag telepitett alkalmazás van rajta. Jelenleg kapós tab mert csak mindenhol rendelést vesznek fel rá készleten nincs a nagykerben sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest