- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Volt ilyenem pár napig. Ócska volt a kijelzője, úgyhogy vettem helyette egy Galaxy Tab 2 7.0-t. Ég és föld a kettő a Samu javára, pedig 4 ezer Ft volt a különbség a két modell között.
A (márkához és az árához mérten is) méltatlanul gyenge kijelzőt leszámítva nem lenne rossz készülék - mondjuk 25 ezer forintért. Minthogy a sebességével és amúgy a minőségével nem volt bajom. De közel 50-ért egyszerűen nevetséges ez a hardver, különösen ilyen ócska TFT-vel. (Ennél különb TFT volt a Navon Platinum I táblám képernyője.
)
-
Hina
aktív tag
Ez a maradék alkatrészeket hogyan adjuk el ismételt csodája?
-
>-48-<
aktív tag
válasz
Luck Dragon #11 üzenetére
Vajon melyik amerikai sajnálja azt a plusz 50 usd-t ami a N7 és ezen darab közt van?
szerk: véletlen lett válasz, mellé nyomtam
-
Én ezt már nagyon várom, főleg egy am- tesztel hogy menyire érdemes lesz majd azon agyalnom majd hogy egyszer vegyek egy ilyent. amit nyújt az számomra tőkéletes lenne.
-
Edvig
tag
Akkor már inkább n7 hiszen abban nem egy 2éve lejárt hardver van... Egyébként a belső memoriaval könnyen meg lehet barátkozni.
-
Brock Samson
csendes tag
Ha arra hasznalja az ember amire a neve utal: tehat kis (flash nelkuli) bongeszes, jegyzeteles, naptar, email, akkor vegul is az egy maggal sincsen sok gond. Az mas kerdes, hogy nem sokkal nyujt tobbet, mint egy normalisabb kinai tablet.
-
Ha jól emlékszem akkor valami 99$-s cuccról is szó volt
(#8) tjb007 : Akkor gyorsan felárazták
-
tomatos
aktív tag
"Akkor inkább már egy RK chippes 2 magost mint ezt az egy magos f*st és még drágább is mint egy kínai csoda." - ez az én véleményem, attól még eladják ezt is az tuti.
-
Balinov
titán
Ezek a VIA SoC-ok mennyire eletkepesek mostansag? 1-2 eve, mikor elkezdtek a tab-ok terjedni, olcsojanos kinaiakba szereltek 5-600mhz-es orajelu VIA-s SoC-okat, amiket, ha jol emlekszem, mindenki kerult, mint a leprat
-
blueMerle
veterán
Az Acer Iconia Tab B1 128 euró, szóval semmi egetrengető ár
-
tjb007
nagyúr
Tiszta déja vu
Nem is értem, hogy most mi ennek a cikknek az apropója hisz semmi új információt nem tartalmaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest