Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Volt ilyenem pár napig. Ócska volt a kijelzője, úgyhogy vettem helyette egy Galaxy Tab 2 7.0-t. Ég és föld a kettő a Samu javára, pedig 4 ezer Ft volt a különbség a két modell között.
A (márkához és az árához mérten is) méltatlanul gyenge kijelzőt leszámítva nem lenne rossz készülék - mondjuk 25 ezer forintért. Minthogy a sebességével és amúgy a minőségével nem volt bajom. De közel 50-ért egyszerűen nevetséges ez a hardver, különösen ilyen ócska TFT-vel. (Ennél különb TFT volt a Navon Platinum I táblám képernyője.
)
-
Hina
aktív tag
Ez a maradék alkatrészeket hogyan adjuk el ismételt csodája?
-
>-48-<
aktív tag
válasz
Luck Dragon #11 üzenetére
Vajon melyik amerikai sajnálja azt a plusz 50 usd-t ami a N7 és ezen darab közt van?
szerk: véletlen lett válasz, mellé nyomtam
-
Én ezt már nagyon várom, főleg egy am- tesztel hogy menyire érdemes lesz majd azon agyalnom majd hogy egyszer vegyek egy ilyent. amit nyújt az számomra tőkéletes lenne.
-
Edvig
tag
Akkor már inkább n7 hiszen abban nem egy 2éve lejárt hardver van... Egyébként a belső memoriaval könnyen meg lehet barátkozni.
-
Brock Samson
csendes tag
Ha arra hasznalja az ember amire a neve utal: tehat kis (flash nelkuli) bongeszes, jegyzeteles, naptar, email, akkor vegul is az egy maggal sincsen sok gond. Az mas kerdes, hogy nem sokkal nyujt tobbet, mint egy normalisabb kinai tablet.
-
Ha jól emlékszem akkor valami 99$-s cuccról is szó volt
(#8) tjb007 : Akkor gyorsan felárazták
-
tomatos
aktív tag
"Akkor inkább már egy RK chippes 2 magost mint ezt az egy magos f*st és még drágább is mint egy kínai csoda." - ez az én véleményem, attól még eladják ezt is az tuti.
-
Balinov
titán
Ezek a VIA SoC-ok mennyire eletkepesek mostansag? 1-2 eve, mikor elkezdtek a tab-ok terjedni, olcsojanos kinaiakba szereltek 5-600mhz-es orajelu VIA-s SoC-okat, amiket, ha jol emlekszem, mindenki kerult, mint a leprat
-
blueMerle
veterán
Az Acer Iconia Tab B1 128 euró, szóval semmi egetrengető ár
-
tjb007
nagyúr
Tiszta déja vu
Nem is értem, hogy most mi ennek a cikknek az apropója hisz semmi új információt nem tartalmaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest