Hirdetés
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Volt ilyenem pár napig. Ócska volt a kijelzője, úgyhogy vettem helyette egy Galaxy Tab 2 7.0-t. Ég és föld a kettő a Samu javára, pedig 4 ezer Ft volt a különbség a két modell között.
A (márkához és az árához mérten is) méltatlanul gyenge kijelzőt leszámítva nem lenne rossz készülék - mondjuk 25 ezer forintért. Minthogy a sebességével és amúgy a minőségével nem volt bajom. De közel 50-ért egyszerűen nevetséges ez a hardver, különösen ilyen ócska TFT-vel. (Ennél különb TFT volt a Navon Platinum I táblám képernyője.
) -
Hina
aktív tag
Ez a maradék alkatrészeket hogyan adjuk el ismételt csodája?
-
>-48-<
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Vajon melyik amerikai sajnálja azt a plusz 50 usd-t ami a N7 és ezen darab közt van?
szerk: véletlen lett válasz, mellé nyomtam

-
Én ezt már nagyon várom, főleg egy am- tesztel hogy menyire érdemes lesz majd azon agyalnom majd hogy egyszer vegyek egy ilyent. amit nyújt az számomra tőkéletes lenne.
-
Edvig
tag
Akkor már inkább n7 hiszen abban nem egy 2éve lejárt hardver van... Egyébként a belső memoriaval könnyen meg lehet barátkozni.

-
Brock Samson
csendes tag
Ha arra hasznalja az ember amire a neve utal: tehat kis (flash nelkuli) bongeszes, jegyzeteles, naptar, email, akkor vegul is az egy maggal sincsen sok gond. Az mas kerdes, hogy nem sokkal nyujt tobbet, mint egy normalisabb kinai tablet.
-
Ha jól emlékszem akkor valami 99$-s cuccról is szó volt
(#8) tjb007 : Akkor gyorsan felárazták

-
tomatos
aktív tag
"Akkor inkább már egy RK chippes 2 magost mint ezt az egy magos f*st és még drágább is mint egy kínai csoda." - ez az én véleményem, attól még eladják ezt is az tuti.
-
Balinov
titán
Ezek a VIA SoC-ok mennyire eletkepesek mostansag? 1-2 eve, mikor elkezdtek a tab-ok terjedni, olcsojanos kinaiakba szereltek 5-600mhz-es orajelu VIA-s SoC-okat, amiket, ha jol emlekszem, mindenki kerult, mint a leprat
-
blueMerle
veterán
Az Acer Iconia Tab B1 128 euró, szóval semmi egetrengető ár

-
tjb007
nagyúr
Tiszta déja vu

Nem is értem, hogy most mi ennek a cikknek az apropója hisz semmi új információt nem tartalmaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- HP EliteBook 840 G9 i5-1235u/16GB/256 SSD/14 " WUXGA magyar bill. laptop
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)