- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zoltan6
addikt
válasz
margithid #133 üzenetére
(#132) zdanee igen én is olvasgattam,ezt a kapcsolós,ellenállásos mokolást.
az a legjobb egyébként én ezt az egeret vettem hozzá,de nagyon elégedett vagyok vele.
Microsoft Sculpt Comfort Mouse bluetooth egér, fekete
billentyüzetet nem vettem még hozzá,de ezen gondolkozom:
Microsoft Wedge U6R-00020 Bluetooth-os billentyűzet
ezekhez nem kell usb-s vevőegység,hanem közvetlenül a tablet bluetooth-ja veszi a jelet. -
zoltan6
addikt
válasz
margithid #115 üzenetére
minek a 4gb ram? ez nem egy játék gép.még soha nem éreztem hogy elfogyna a 2gb ram,pedig használom rendesen arra amire való.munkahelyen netezem mobil stickkel,tv-t nézem,filmet nézek,játszom vele.vettem hozzá egy bluetooth-os egeret,teljesen megvagyok elégedve vele.nem bánom hogy windowsos tabletet vettem és nem androidost.
-
zdanee
őstag
válasz
margithid #115 üzenetére
Nem akartam elhinni eredetileg én sem, de tényleg sokkal jobb! 4GB RAM-ot nem fogsz 8"-os tabletben találni, még a 10"-osoknál is ritka és nem 10e Ft a különbség, hanem inkább 50e Ft... majd a következő generációs tableteknél lehet, hogy alapfelszereltség lesz a 4GB RAM, de emiatt még nem adódott problémám, pedig nyitom a Chromeban az ablakokat rendesen.
-
zdanee
őstag
válasz
margithid #113 üzenetére
A cerka B800 kb hasonló teljesítményű, mint a Z3740D Atom (kb 10%-al még gyorsabb is). Az eMMC sem egy SSD, de a wincsiket azért állva hagyja. Ha a régi gépedben is 2GB RAM volt, akkor kb ugyanarra a teljesítményre számíthatsz. Csak mindezt teljesen csendben, mozgóalkatrész nélkül, egy olcsó 8"-os gépben.
-
zoltan6
addikt
válasz
margithid #108 üzenetére
azért ne hasonlítsuk már a 4 magos atom procit egy celeron procihoz,meg egy lassú mozgóalkatrészes vinyot az emmc meghajtóhoz,kb. mintha egy trabantot ferrárihoz hasonlítanál.az a "lassú"háttértár azért betölti pár másodperc alatt a rendszert.miből gondolod hogy lassú?
-
zdanee
őstag
válasz
margithid #110 üzenetére
Persze, olyan, mint egy PC, akár az USB-hubba is beledughatsz négy másik hubot! Viszont az USB csak 2.0-ás, tehát ha sok dolgot akarsz ráaggatni, akkor saját tápos USB-hubot érdemes használni. A legegyszerűbb, ha az egér és a billentyűzet Bluetooth-os, és csak a videokártya használja az USB-t.
-
zdanee
őstag
válasz
margithid #106 üzenetére
Normálisan futtat mindent, ahogy egy ugyanilyen hardverrel szerelt notebook tenné. Ha Metro porgramokat akarsz, akkor a 64-essel jársz jobban, de ha nagyon olcsón jön szembe a 32-es, az sem rossz vétel, mindegyik bővíthető microSD-vel, csak a Metro programokat nem lehet a kártyára tenni. Van USB-VGA átalakító, de csak a DisplayLink 3-as chipseteseket érdemes használni, régebbihez nincs driver vagy nagyon merítik az akut. Én használom monitor-bt egér+bill kombinációban, igen, pont olyan, mint egy asztali gép. Nekem a Dell Venue 8 Pro van: [link]
-
.mf
veterán
"Én azt várom igazából, hogy 11.6-os méretben adjanak ki 64 GB tárhellyel és 4 GB rammal notebook/tablet készüléket.
Egy ilyenre vevő lennék, atom proci bőven elég lenne nekem."Dettó, én is úgy vagyok ezzel, hogy ez a generáció már egy lépés a jó irányba, de még nem az, amire én várok. A 2 GB RAM korlátozást mindegyikben nem értem, ezen már néhány droidos gép is túllép, ez meg egy asztali OS, könyörgöm. Ez a kevés csatlakozó is idegesítő... igazán rakhatnának rá egy-két teljes méretű vagy legalább micro USB3-at.
A 8" hordozhatósághoz már nagy, de használhatósághoz (legalábbis sztem azért venne az ember asztali os-es gépet) még kicsi.
Jelenleg arra várok, hogy a Thinkpad 145-nek érkezik-e utódja: ugyanis eddig ez volt a legközelebb (11.6", strapabíró váz, alacsony fogyasztású platform + nagy akku = közel 20 óra idle), csak sajnos a kijelzőjét nagyon elrontották (sötét, kontraszt nélküli TN panel... miközben mindenben már IPS van, miért?...). A benne lévő procinak már jön az utódja, remélem erre épülve adnak ki egy hasonló utódmodellt, de már javított kijelzővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- BestBuy ruhás topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hardcore café
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest