- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zdanee
őstag
válasz
margithid #115 üzenetére
Nem akartam elhinni eredetileg én sem, de tényleg sokkal jobb! 4GB RAM-ot nem fogsz 8"-os tabletben találni, még a 10"-osoknál is ritka és nem 10e Ft a különbség, hanem inkább 50e Ft... majd a következő generációs tableteknél lehet, hogy alapfelszereltség lesz a 4GB RAM, de emiatt még nem adódott problémám, pedig nyitom a Chromeban az ablakokat rendesen.
-
zdanee
őstag
válasz
margithid #113 üzenetére
A cerka B800 kb hasonló teljesítményű, mint a Z3740D Atom (kb 10%-al még gyorsabb is). Az eMMC sem egy SSD, de a wincsiket azért állva hagyja. Ha a régi gépedben is 2GB RAM volt, akkor kb ugyanarra a teljesítményre számíthatsz. Csak mindezt teljesen csendben, mozgóalkatrész nélkül, egy olcsó 8"-os gépben.
-
zdanee
őstag
válasz
margithid #110 üzenetére
Persze, olyan, mint egy PC, akár az USB-hubba is beledughatsz négy másik hubot! Viszont az USB csak 2.0-ás, tehát ha sok dolgot akarsz ráaggatni, akkor saját tápos USB-hubot érdemes használni. A legegyszerűbb, ha az egér és a billentyűzet Bluetooth-os, és csak a videokártya használja az USB-t.
-
zdanee
őstag
válasz
margithid #106 üzenetére
Normálisan futtat mindent, ahogy egy ugyanilyen hardverrel szerelt notebook tenné. Ha Metro porgramokat akarsz, akkor a 64-essel jársz jobban, de ha nagyon olcsón jön szembe a 32-es, az sem rossz vétel, mindegyik bővíthető microSD-vel, csak a Metro programokat nem lehet a kártyára tenni. Van USB-VGA átalakító, de csak a DisplayLink 3-as chipseteseket érdemes használni, régebbihez nincs driver vagy nagyon merítik az akut. Én használom monitor-bt egér+bill kombinációban, igen, pont olyan, mint egy asztali gép. Nekem a Dell Venue 8 Pro van: [link]
-
zdanee
őstag
válasz
eszement24 #91 üzenetére
Igen, ott a dobozban a kulcs hozzá egy borítékban. Le kellett tölteni az Áruházból a telepítőt, és utána beírni a személyes adataimmal. Ezt jól hozzákötötte a MS fiókomhoz és kész.
-
zdanee
őstag
válasz
Grga_Pitic #87 üzenetére
Amazon hozott volna (több forgalmazó van), de az vám + ÁFA + szállítással jó 80eFt-ra jött volna ki. Vehettem volna refubrished készüléket (azt is szállítanak Mo-ra), ami a fentiekkel 73eFt lett volna (32GBs), de végül egy ismerősöm hozott nekem az USÁból, így a kinti ÁFA és ferihegyi vámolás után 62eFt lett
-
zdanee
őstag
válasz
eszement24 #83 üzenetére
Nem, én stylus nélkül használom, touch-only, illetve van egy BT billentyűzettel egybeépített tokom, otthon pedig pluszban egy bluetooth egér és egy USB-VGA adapter. A stylusról én sem hallottam sok jót, ezért nem is erőltettem, majd ha jól működik, veszek egyet.
-
zdanee
őstag
válasz
eszement24 #80 üzenetére
De igen, de a Dellnek Synaptics érzékelője van, a Wacom toll nem megy vele.
-
zdanee
őstag
válasz
CharlieDrop #78 üzenetére
Lehet úgy tömöríteni, hogy csak egy részét kelljen kitömöríteni egy-egy fájlhoz, plusz számos tömörítési algoritmust az SSD-k és a vezérlőik beépítve támogatnak, azaz a processzort egyáltalán nem terheli. Másfelől nem kell valami brutális tömörítésre gondolni. Meg ezt a Microsoft hivatalosan a 16 és 32 GB-s tabletek kedvéért csinálta, illetve a nagy cégeknek az egyszerű telepítésért, szóval ha valaki, akkor a Microsoft talán ért hozzá, hogy csomagolja be a Windows-t
-
zdanee
őstag
válasz
CharlieDrop #76 üzenetére
Nem lassú, csak ha titkosított lemezen van, ez az egész az SSD előnyét használja ki, nem kell kicsomagolnia semmit, az imagefile megfelelő helyére mutatnak a pointerek, mint egy virtuális read-only lemez. Ezek a fájlok nagyon ritkán változnak, de ha mégis felül kell írni valamelyiket, a pointer az imageben lévő fájl helyett a módosítottra mutat. Ha a gyári állapotra akarod visszaállítani, egyszerűen az összes pointert visszaállítja az imagefileban lévőre. Vírusok sem tudják megfertőzni így az imaget (azaz bekaphatsz ugyan egy vírust, de a rendszerfájlokat nem tudják elvileg módosítani, max a Windows Updaten keresztül), azaz még biztonságosabb is. Egy alap Windows telepítés kb 3GByte-ban elfér, ez kb egy Samsung-féle Android mérete.
-
zdanee
őstag
válasz
CharlieDrop #74 üzenetére
[link]
Lényegében a Windows egy image fileban van telepítve, ami csak olvasható, így egyszerre backup is. Az egyes fileokra pointerek mutatnak, így felül lehet írni, de ugye a Windows nagyrészt statikus dolog, max a frissítések írhatnak felül valamit. A user elől pedig el van fedve az egész, ugyanúgy egy C meghajtót látsz. -
zdanee
őstag
Dell tulajként állítom, hogy a Venue 8 Pro jelenleg a kategória legjobbja ár/érték alapján. Többnyire $250 a 32GB-s verzió, de láttam már a Microsoft boltjában $199-ért is. Csak itthon nem árulják és amazonról meg jön a vám, áfa és minjdárt 80eFtnál tartunk. Amúgy még annyiért is jó vétel. Majd előbb utóbb a cikkem is kikerül a logoutra róla...
-
zdanee
őstag
Másfél hete, hogy beküldtem a logoutra a Dell Venue 8 pro cikkemet és még nem került ki. Erre mit látok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Assetto Corsa Competizione
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest