- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Nem vennék, mert van rossz tapasztalatom, plusz az én meglátásom alapján - plusz notebook topik - nem túl fényes az Acer megítélés.
Mit akarsz haver? Szeressem az Acert, mert Te nem érted én miért nem vennék?
Ráadásul írtam is, hogy a tesztben lévő Acer maga pl tetszik is, csak hát a márka nekem lófütyit sem ér. Szubjektív a dolog, ugye megbocsátasz érte?
-
gghrtz
őstag
Ne haragudj, hogy nem sikerült még a világ összes márkáját kipróbálnom, és a "hallottam már" meg a "szinte mindig ezt hallom" között azért van különbség. Evvan. Ezt hívják passzív reklámnak, ha tudni szeretnéd. Egyébként, ha egy márkáról sokat hallod, hogy nem jó, akkor te gondolom azt fogod venni, nem pedig a másik 40 választható közül fogsz választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest