- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
Ez pont olyan demagóg érvelés, mintha azt mondanád, "sokkal jobb a Lexus, de inkább BMW-t veszek, mert az mégiscsak német..."
Egyébként ez már nem az az Acer, aki rettenetes fosokat dobott piacra öt évvel ezelőtt.
(#51) Polllen: Ha érzelmileg elfogult, akkor képtelen az objektív vélemény nyilvánításra, egy minden oldalról mérhető, összehasonlítható termék esetén ez baj. Mert ez egyfajta voluntarista megközelítse egy olyan témának, amiben éppen semmi helye ennek az érv rendszernek.
-
Tibiajax
nagyúr
még mindig nem adtál semmi konkrétumot, csak beszélsz a levegőbe. miért nem vennél? volt már nagyon rossz tapasztalatod? személyesen győződtél meg róla, hogy gagyi/rossz minőségűek?
gghrtz én is hallottam már bmw-re, hogy szar, tehát ez akkor azt jelenti, hogy a bajor óriás kalap szar autókat gyárt..
de ez így van, nem? csak a teóriádat követem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest