- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Nem viccnek szántam. Hosszabb volt a hsz.-em magyarázattal együtt, csak kitöröltem. Az appok mennyiségén kívül számomra mindenre elég volt eddig a telefon, még játékra is (stratégiát és szimet is nyomtam rajta). És egy új korában kárytafüggetlenül 50k-ba kerülő telefonról beszélünk.
Nem mondom az 4S-em természetesen sokkal-sokkal jobb volt, de majdnem 5x annyiba is került, csak sajnos bezúztam és még egyszer ennyit nem akartam telóra kiadni. Ekkor vettem ezt és nekem nem okozott csalódást (az árához képest). Volt már vagy 10-12 Androidos telóm is, de a sub 50k-s tartományban (akkor amikor vettem) egyik sem volt alternatíva újonnan függetlenül.
Ma már látom, hogy sok a jó készülék ebben az ársávban is és valószínűleg már nem is WP-t vennék, de te csak a smooth rendszerről beszéltél, másról nem. Azt viszont még ez a telefon is hozza.
Ezért írtam be félig viccesen, hogy nem kell ahhoz százezreket elkölteni, hogy normális sebességű (vagy érzésű) készüléked legyen.
Az, hogy ezen kívül még mik az igényeid, az más tészta.
Nem erről volt szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Parfüm topik
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest