Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a OnePlus 13T
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
wertigo1984
őstag
válasz
#16820480 #180 üzenetére
nagyon irigyellek a telód miatt,
nekem nagyon is bejön! Nem érdekel, hogy gariztatás, meg hasonlók, meg ennyi megapixel annyi megapixel,(arra ott a digitgép). Nekem is egyetlen teló produkálta azt a hangminőséget, amire vágytam; ez a Nokia 6310i. Azért is kérdeztem tőled, mert én nagyon sokat beszélek sajna vezetés+zene közben, vagy metrón, és számomra fontos a hangminőség. A BB-k hangszórójáról én is ódákat hallottam. Azért köszi!
-
nice2know_u
tag
válasz
#16820480 #176 üzenetére
Nemrég jött ki egy kamera szoftver frissítés (a bolti verziókon már elvileg telepítve van), de én nem vagyok elájulva tőle. Remélem még dolgoznak rajta, mert szerintem többet ki lehet hozni ebből a hardverből...
Például azt sem értem, hogy a panoráma módot miért csak egy képernyő-orientáció mellett lehet használni, illetve miért csak balról jobbra... Barátnőm Sony Ericssonja tudja a többi irányt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egyik szemem sír, a másik pedig nevet: a Meizu újdonsága minden téren remekel, Magyarországon viszont csak nagyon nehezen lehet beszerezni.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest