Meizu MX - hiánycikk

Bevezető, tartozékok

A Meizu neve biztosan nem cseng ismeretlenül olvasóink számára: a gyártó híres a jó minőségű hordozható zenelejátszókról, tavaly pedig az androidos piacra is betörtek az M9 névre hallgató készülékkel. Sajnos a kínai illetőségű cég telefonjait Magyarországon (és úgy általában bárhol Kínán kívül) nem lehet hivatalosan beszerezni, az M9-et is az egyik kedves olvasónk kínálta fel egy teszt erejéig. Hasonló szerencsénk volt az MX-szel is, nemrég ugyanis érkezett egy levél, amelyben a gyártó kétmagos újdonságát ajánlották fel kipróbálásra, mi pedig természetesen kapva kaptunk az alkalmon.

Meizu MX
[+]

Tesztalanyunk tulajdonosa abban a szerencsés helyzetben volt, hogy még a január eleji hivatalos megjelenés előtt megkapta a készüléket. A modell bár hardveres szoftveres oldalon már végleges volt, a piacra kerülésig azonban pár dolgon még változtattak pár külsőségen. Erre példa a hangerőszabályzó gombok megvariálása, illetve a kamera védőlencséjének lecserélése. Ezek viszont túl nagy mértékben nem befolyásolják a felhasználói élményt, így semmi sem állhatott útjába a tesztnek. A telefont a MobilarenaTV hétfői adásában is bemutattuk, a műsor újranézhető ezen a linken

A telefon egy nagyon egyszerű fehér dobozkában érkezett, melyet mindössze egy MX felirat és egy kék csík díszített. Utóbbin egy Engineering sample felirat hívja fel a figyelmet, hogy ez még nem a teljesen végleges példány. A könyvszerűen nyitható doboz a telefonon kívül mindössze egy kézikönyvet (angol nyelv nélkül) és egy microUSB-kábelt rejt, fülhallgatót vagy sztereó headsetet nem kapunk a mobilhoz.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés