Új hozzászólás Aktív témák
-
sanros
csendes tag
nemtudja valaki véletlenül meizuból hogy lehet törölni előző tulaj flyme accountját?a telóban nincs sajna ilyen opció
rs
-
Aladaar
tag
MX négymagos eladó, OTG és MHL kábellel, érdeklődni PM-ben.
-
Pálin(t)ka
tag
Itt mindenki vak? Oda van írva a végére, hogy kivétel nélkül max órajelen volt, és a kijelző is valszleg maxon volt. Ha kicsit visszavenne az ember kijönne 1 nap lazán.
-
gzbotii
nagyúr
Esetleg van olyan itt, aki rendelt ilyen keszuleket?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Kismaci
tag
válasz aljuzer45 #240 üzenetére
Tartok tőle, hogy amint hivatalosan behoznák, nem lenne 120. Körülbelül egy olyan 150 körül állna meg, HA.
No és az Apple szénné perelné őket...Megjegyzés: ha valakinek lenne ingerenciája rendelni, két oldalt tudok ajánlani:
- Dealextreme
- M9onUtóbbinál épp felvették kis hazánkat a házhozszállítási listára!
Az előbbinél ingyenes a házhoz szállítás - elvileg...Ronda és fiiiinom!
-
aljuzer45
csendes tag
Nos igen ez a telcsi kellenemegérné azt a max 120.000.-HuFt-ot,mert müszakilag,Os,Op.kiváloan teljesit.Viszont Magyari csak olvashat rola,ill,néha láthatka képeken,mert nem behozhato,forgalmazo nincs hazánkban?? töke erös vagy ebben is Politika van?, mindeggy mink soha nem fogunk hivatalosan ilyen telcsivel mászkálni,Hm hát tudanak,vannak,szakemberek,mérnökök ott.
focsoro
-
Danndi
tag
"mint az embertelen körülmények között gyártott almafón" ha egy hangyányit képbe lennél ez ügybe, akkor tudnád, hogy abban a gyárban a szifonon kívül, még egy rakat telefon készül, sőt még talán konzol is... mellesleg pont két hete csatlakoztak valami szervezethez, ami még ha csak névileg is, az emberibb munkakörülményekért jött létre...
-
Kismaci
tag
Nah, ezt nézzétek meg!
http://meizubolt.uw.hu/
175.000 HUF??????
Noooomális?És úgy utalj, hogy nem tudod, hogy milyen kapcsolat van őköztük és a Meizu cég között, nem tudod, milyen cég van mögötte, milyen telephellyel, adószámmal, egyebekkel.
Nem bírok napirendre térni. 175 ezer forint?!?! Ebay-ről olcsóbban megrendelik és úgy továbbítják, kb. 25-30 kHUF haszonnal per telefon? Anyám...
Egyébként az irányt jónak tartom, hogy itt is forgalmazzák, no látjátok, hogy ha itthon hivatalosan forgalmaznák, hogy áraznák be a készüléket?! Agyrém... (hozzátéve, hogy még mindig inkább Meizu, mint az embertelen körülmények között gyártott almafón).
Ronda és fiiiinom!
-
Kismaci
tag
válasz sittes79 #236 üzenetére
No igen. Közel 150 ezer forintért nagyon drágállom.
Ha végiggondoljuk, 189 ezerért kapható a független szifon, és annak kicsit biztosabb például a szervíz háttere. Vagy körülbelül ennyi (vagy ennél olcsóbb) a Moto Razr, de egyébként sorolhatnám.
Ha a nyári árfolyam lenne font terén, akkor a 399 GBP 300 forinttal számolva 119.700 forint lenne, mindez házhoz szállítással. Szóval ezen a forint gyengeségen nem éri meg, de mikor tavaly júliusban a ködös albionban jártunk, 295-298 között váltottuk a fontot.
No comment...
Ronda és fiiiinom!
-
sittes79
addikt
Ha 160 lenne a dollárka akkor kiváló vétel lenne Mikor is volt ennyi 5 éve?
-
cefre00
tag
Nagyon jó kis masina ez, megérdemel minden elismerést. A szerviz hiánya viszont valóban óva int attól, hogy megvegyem valaha is.
De majd egyszer a Betyárfon 2000-t!Mindenhol jó, de legjobb 127.0.0.1-en! :)
-
b4zsi-
őstag
Valóban csak az üzemidő ami rossz benne. Minden gagyi cucc kijön Kínából , amire meg lenne igény az meg nem
-
Weeman1
veterán
De kipóbálnék egyet élőben.
Xiaomi 11T Pro
-
RaveForce
veterán
-
randras
veterán
HTC-re is rengeteg kikukázott ROM van... sok esetben még azokból is kukázok!
De a lényeg, hogy a Xiaomi-val kib*szott az XDA, lényegében ez az egyetlen ok, amiért nem rendelem meg most azonnal. Na meg persze az is, hogy mint azóta kiderült, az általam belinkelt oldalakon is pre-order van, legalábbis a második support-ján ezt válaszolták MSN-en.
Talán, majd valamikor, de akkor már inkább SGSII.
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
szerintem nem
ha így működött volna a galaxy S-em gyárilag, szerintem nem nyúlok hozzá, és nem csinálom meg ilyenre
de hát a 2.1 gyári touchwiz messzebb volt ettől, mint Tokiótól San Francisco(funkciókban nem(ugyanazt tudta), de akadozott, elgondolkodott a rendszer)
lenne egy ilyen Meizum, lehet nem buherálnám, mert alapból igen gyors
gyanítom ezen a telón is valami Miui vagy Cianogen mod alap lehet, leöntve ezzel a gyári felülettel, XDA-tól lopott dolgok, miui-tól bugázott stílus(na az meg az Apple-től másolt) hiába jót lopni nem szégyen
a teló nagyon jó, olyan mint egy iPhone4, nagyobb kijelzővel(de még mindig éles), talán még mp3 hangzásban is jobb köszönhetően a wolfson hangchipnek(i4-ben Cirrus van)
őstag lettem
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz Remus389 #223 üzenetére
Jobban szeretem nulláról összerakni a romot, mint alávetni magam a gyártó hülyeségének. Tudom, utólag is ki lehet törölni az alkalmazásokat, de minek egyáltalán feltenni is? Nekem nem kellenek a gyári alkalmazások, nem kell gyári launcher, nem kell gmail, nem kell sms, nem kell 10 megányi csengőhang. A saját romjaim 30 megával kisebbek az eredeti méretnél, úgy, hogy már benne vannak a saját alkalmazásaim.
Egy HTC-n meggondolnám, hogy megtartsam-e a gyárit, mert a Sense tetszik, de pl az MX-en első dolgom lenne lepucolni a gyári launchert. -
redbull86
aktív tag
Gyári bevezető ár,. 100K nagyon is jó!
És fog ez még lentebb menni
Asrock fatality b250 I7-7700T 16Gb 2400Mhz GTX 1060 6Gb Be quiet Shadow rock 2
-
Moleman
addikt
Köszi!
Valóban, támogatottság nélkül félős belevágni egy ilyen drága telefonba. A gyári support már nem fontos, Bladen nevelkedtem, de az XDA elég fontos. Meg nagyon megszerettem a Cyanogent, próbálok olyan telefont venni, ami támogatott. Ősszel majdnem Desire S-t vettem, de inkább várok a Huawei Honorra. Vagy hátha addig megjelenik még pár jobb telefon. MSM8260 + 1 giga ram + 4" 540×960 lenne az álom. -
XtremLor
őstag
Remélem 2-3 év múlva a hazai piacunkon is megjelennek, addigra kiforottabbak lesznek a készülékeik is, és végre mi is olcsóbban juthatunk jo erős telfonhoz.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
randras
veterán
Találtam!
Jó boltnak tűnik, és nekem is nagyon tetszik, csak a támogatottsága aggasztó. Tulajdonképpen nincsen garanciája, és nem támogatják XDA-n sem. Még csak saját topikja sincs, mivel tolvajként tekintenek a fejlesztőire, és így próbálja ezt kimutatni az XDA-s fejlesztő réteg.
Mai árfolyamon 87,800 forintért egész biztosan kapsz mondjuk egy HTC Desire HD-t, több kevesebb garanciával, de mindenképp támogatottan.
-
törölt tag
ezzel a kijelző vitával az abaj, hogy jó eséllyel még egyikőtök sem látott élőben ASV kijelzőt, mivel nem sok telefon használja (Japánban forgalmazott Sharp modellek, meg az M9 és az MX), szóval így nehéz összehasonlítani.
egyébként személyes véleményem, hogy nagyon sokat vártam annó az AMOLED-től, amikor elkezdett beindulni, mert a technológia előremutató, meg elegáns, meg mindne, de sajnos még nem láttam igazán szép (S)AMOLED kijelzőt. wp7 alatt szépen ht, hogy koromfeketén virító élénk színek, de általában kékbe-lilába hajló az egész, és túlságosan szaturált.
a szifonok kijelzője tényleg nagyon szép, főleg amióta áttértek a nagyobb felbontásra, és nagyon jól oldották meg, hogy nincs előtte vastag üveg, így olyan, mintha az üveg felületén lenne a kép.
régebben az M9 képe is kicsit sárgásba hajló volt, de aztán ezen javítottak későbbi firmware frissítéssel. -
Cathulhu
addikt
Ha kijelzo tema, amire kivancsi lennek az egy optimus black fele kijelzo, sajnos olyat meg nem lattam eloben
A W eseteben sajnos superclear LCD ide vagy oda, a fekete helyett derengo kekesszurke hatter nagyon elkedvetlenitett.
[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
RaveForce
veterán
válasz kolosanyi #214 üzenetére
S-hez még bevallom nemvolt szerencsém, de ha élénkebb mint a 4, akkor ütős lehet
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
RaveForce
veterán
válasz Cathulhu #212 üzenetére
hát nemtudom külön külön hasonlitottam össze samoledet a W lcd-jével, és külön külön az ARC-kal, de utóbbi esetében nagyon durván napfényszívta magazinnak tünt az arc, namajd jövö7en egymás mellé rakom a W-t meg az arcot, kiváncsivá tettél
viszont még hozzátenném, h közbe eszembe jutott h az LG Optimus 3D kijelzöje egész korrekt volt még, talán még jobban is mint a W, a 2X-nek viszont valahogy földöntuliba hajlo müanyag szinei vannak..
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Cathulhu
addikt
-
RaveForce
veterán
válasz Cathulhu #209 üzenetére
mikor meglattam a mediaban mit tud az ARC, azota nalam az az etalon.
amikor megláttam az ARCot milyen a kijelzője majdnem elsírtam magam, ha már lcd, akkor a galaxy w leginkább
-
kolosanyi
veterán
válasz Cathulhu #209 üzenetére
Hm tényleg. Érdekes, nem is gondoltam volna. Bár így sem mondanám optimalizálatlannak az MX-et, elég gördülékeny a rendszer. (Még jó, az lenne a csoda, ha nem lenne az.) A TI meg szerintem nem az igazi, az SGX540 kezd öregedni azért. A Nexus S-ben is az van (igaz, hogy majd' a fele órajelen van járatva, de akkor is). Persze én még nem nagyon találtam olyan dolgot, amire ne lenne elég a GPU a Nexus S-emben. Simán futtathatóak a tegrás játékok is.
Egyébként nekem is a Sony-féle LCD a kedvencem, valóban nagyon meggyőző. S2-t még nem láttam, csak gyári beállításokkal, úgy szerintem csúnya. Azért kíváncsi lennék, hogy normális beállításokkal milyen lehet. Sőt valójában arra lennék kíváncsi, hogy a gyárban miért nem kalibrálják be normálisan. Szerintem simán meg lehetne oldani. Persze sokak szerint ez a szép, de egyszerűen nekem valahogy nem jön be.
A beszerzése meg valóban körülményes, de engem valahogy nagyon megfogott a cucc. Pont ott erős, ahol nekem számít, persze nem fogom megrendelni, mert amúgy se telik most rá. Meg különben is jól megvagyok a Nexusszal, minden helyzetben kiszolgál bőségesen, elég mindenre, amire használok egy telefont.
(#211) RaveForce
Biztos, hogy ugyanarról a telefonról beszélünk? Csak, mert engem is meggyőzött az a kijelző.[ Szerkesztve ]
-
Cathulhu
addikt
válasz kolosanyi #208 üzenetére
Nezd meg a teszteket a note cikkben. A samsung egyszeruen jobban tud optimalizalni a sajat SoC-ara, mondjuk teljesen ertheto modon. Nekem kicsit csalodas az, hogy itt meg az S2 is neha gyoz a gyengebb orajelenek ellenere. Mondjuk erdekelne egy a nexusban levo SoC-rol is osszehasonlito teszt, de az csak akkor lesz az igazi, ha lesz vegre 4.0 exynosra is, de erzesem szerint a TI sem bena.
Kijelzo valoban szubjektiv, de LCD-bol is van ennel jobb, mikor meglattam a mediaban mit tud az ARC, azota nalam az az etalon. Amugy neztel mar S2-n amoledet nem tulszaturalt beallitassal? Az sem gyozott meg?
Aztan meg erre az osszegre rajon a vam + afa, ami aztan tenyleg eselytelenne teszi.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
kolosanyi
veterán
-
Cathulhu
addikt
válasz kolosanyi #206 üzenetére
Egyreszt nem, mert par tesztben az S2 elveri, masreszt a kijelzo sem amoled, harmadreszt nekem a felhasznalt anyagok sem kifejezetten tetszenek. Ugyanakkor ennyi penzert mas gyartonal hazai szervizt kapok, ami szerintem igen fontos.
Amugy a legerosebb droid a note
szerk: latom jol atszerkesztetted mire irtam. Attol fuggetlenul meg mindig azt mondom S2, mert arra meg joideig lesz gyari support, xda/cm/miui support meg megtovabb, szoval az egyedi kezelofelulet azon is megoldhato.
[ Szerkesztve ]
-
Cathulhu
addikt
Csak en vagyok az, aki ugy erzi, hogy egy kicsit tul draga? 60-70 lenne, akkor olyan vetel, amit nem szabad kihagyni, de 125? Annyiert mar rendes, helyi kepviseletes gyartotol is kap az ember hasonlo kategorias cuccokat. Jo tudom, most draga a dollar, de 100 korul sem tartanam best-buy-nak
szerk: most nezem DX-en 578 USD most az ara, ami mai arfolyamon ~145 rongy. Annyit nagyon nem er meg.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz nice2know_u #201 üzenetére
A srácnak Xiaomi M1-e is van!
Nincsen valami infó arról, hogy azt hol lehetne beszerezni?
-
nice2know_u
tag
Sajna elég csúnyák lettek ezek a fotók a gépről, egyrészt sárgának néznek ki, másrészt nincsenek megfelelő megvilágításban. Nézd meg pl. az Engadget képeit, azokon élethűbb
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz szentkuti11 #198 üzenetére
Hát, az tényleg elég régimódi. Semmi félnivaló sincs, sőt. Szívesebben rendelek eBay-ről, minthogy vásárolok olyan boltban, ahol még nincsen tapasztalatom. A kis sárgák úgy féltik a bőrüket (=feedbackjüket), hogy egyszerűen esély sincs rá, hogy átverjenek.
De akkor még mindig ottvannak azok a PH!-s fórumtársak, akik segítenek ilyen helyzetben: megrendelik neked, felelősséget vállalnak, elintézik, neked csak fizetni kell.
Na mindegy, szkeptikusok mindig lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
sti10p
senior tag
Már nem azért, de ennek a hátlapjának olyan B-kategóriás, fröccsöntött szaga(képe) van, persze a belbecs még attól lehet jó, de a fotók alapján nekem az az észrevételem (mondjuk ha mellé tennénk egy fehér iPhone-t( ja és nem, nem vagyok Apple fan (még ).
XY
-
rubicom
csendes tag
Bejövős ez a kis Meizu
Wayteq xtab 100 qcr eladó érdeklődni PM-be
-
AcélAgyar
tag
Én nagyon remélem, hogy a Meizu elkezd táblagépeket is gyártani, ha egy ilyen jó telefont tudnak gyártani korrekt áron, akkor nagyot szólna a tablet is.
-
randras
veterán
Fúú nagyon tetszik a telefon, de az igazi álmom még mindig egy Xiaomi M1... vajon erre is rá lehet engedni sima MIUI ROM-okat?
szentkuti11: teli van zte alkatrészekkel az ebay...
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
válasz #16820480 #180 üzenetére
nagyon irigyellek a telód miatt, nekem nagyon is bejön! Nem érdekel, hogy gariztatás, meg hasonlók, meg ennyi megapixel annyi megapixel,(arra ott a digitgép). Nekem is egyetlen teló produkálta azt a hangminőséget, amire vágytam; ez a Nokia 6310i. Azért is kérdeztem tőled, mert én nagyon sokat beszélek sajna vezetés+zene közben, vagy metrón, és számomra fontos a hangminőség. A BB-k hangszórójáról én is ódákat hallottam. Azért köszi!
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
ssppiikkee
tag
Csábító telefon, kár hogy nincs itthon... Árbajnok lenne, főleg egy kis szolgáltatói akcióval
Tuning, Modding 4ever! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ssppiikkee
-
-
vcsabika
tag
Igen végre! Most már van olyan telefon amire azt mondom hogy ne iPhone-t hanem kicsit olcsóbban inkább ezt! Nagyon tetszik!
-
Cathulhu
addikt
válasz gaben1117 #187 üzenetére
De akkor sem mind1 hogy kb. 1400 (merthogy nem pörög maxon, de nyilván nem 500 mhz-en megy, szóval hülyeséget ne írj) vagy 400-800 mhz-en pihenget.
Nem ertem a logikadat, akkor mi is a kulonbseg a meizu es mondjuk egy s2 kozott?
Szerintem meg igenis mérvadó a felbontás, egyáltalán nem mind1 hogy mekkora felbontáson kell teljesíteni.
Hol is, a szamolasi tesztekben? pl hogy mennyi ido alatt szamolja ki a PI-t, az aztan tenyleg felbontasfuggo. Amugy megnezted a note tesztet ahogy kertem, vagy a "szerinted" a fo vitaalapod?
A képernyő mérete meg szóba sem került, szóval ne ferdítsd a beszélgetést légy szíves, csak azért hogy írj valamit a végére. LoL
Idezek: hogy összehasonlításképp egy 10,1!!!!!!!!!! colos tablet eredményeit teszik még a táblázatba
Gondolom a 8 felkialtojellel veletlenul sem a meretet akartad nyomatekositani. LoL
-
gaben1117
senior tag
válasz Cathulhu #186 üzenetére
De akkor sem mind1 hogy kb. 1400 (merthogy nem pörög maxon, de nyilván nem 500 mhz-en megy, szóval hülyeséget ne írj) vagy 400-800 mhz-en pihenget.
Szerintem meg igenis mérvadó a felbontás, egyáltalán nem mind1 hogy mekkora felbontáson kell teljesíteni.
A képernyő mérete meg szóba sem került, szóval ne ferdítsd a beszélgetést légy szíves, csak azért hogy írj valamit a végére. LoL -
Cathulhu
addikt
válasz gaben1117 #185 üzenetére
Egyreszt, egyik ARM proci sem porog a max orajelen, csak nagyon ritkan.
Masreszt ezeknek a teszteknek semmi koze a felbontashoz. Semmi. Meg a jatektesztnek sem (ajanlom nezd meg a galaxy note erdmenyeit, joval magasabb felbontas ellenere is jobb mint a meizu, pedig ugyanaz a proci).
Harmadreszt, johogynem mar a kepernyo atmerojere alapozod a mondandodat, mert az meg mar szimplan hulyeseg.BOTRANY!
-
gaben1117
senior tag
Az akkuidőn való problémázás szerintem nem teljesen reális. Bármelyik telefon lemerül fél nap alatt, ha mindkét mag 1,4-en pörög fixen, és folyamatosan nyomkodod. Erre valók az olyan progik, mint pl. a SetCPU, hogy spóroljon ahol lehet. Ha jól be lenne állítva, szerintem 1 napot elmenne. Ami még mindig botrányosan kevés, de hát jelenleg ez a megszokott.
Az meg végképp elvetélt idiótaság, hogy összehasonlításképp egy 10,1!!!!!!!!!! colos tablet eredményeit teszik még a táblázatba. Szerencsétlen Tegra2 az ilyenek miatt van alul értékelve, még szép hogy nem hoz annyi pontot sehol. Olyan mintha két videókártyát hasonlítanál össze, de az egyikkel 800x600--on játszanál, a másikkal meg ugyanazt csak 1280x1024-ben. Na szerintetek milyen eredmény születne? BOTRÁNY!
-
tommjee
senior tag
Ezt elég jól összehozták és legalább kapott egy normális kijelzőt is !
-
szentkuti11
addikt
Nem rossz készülék, bár számomra azért tűnik kicsit soknak ennyiért, mert pl. eltörik benne a digitizer, meg az LCD, honnan szerzek cserét? Még a hűdesokateladott mindenszolgáltatónálforgalmazott ZTE Blade-hez is véres izzadtságcseppeket kell szórni, mire találsz digitizert.
Én ezért nem merném megvenni Meg mert nem tudnék ennyit telóra áldozni
-
kilincs89
tag
tetszetős telefon, kár hogy nem lehet itthon beszerezni
gergely.kovacs43215@gmail.com vagy 30/5541313.
-
törölt tag
válasz wertigo1984 #179 üzenetére
eddig amennyit telefonáltam vele, az alapján elég jó a hangminősége. mondjuk eddig egyetlen telefonnál volt olyan, hogy első pillanatban leesett az állam, hogy milyen hangminőséget tud, és az a Blackberry Curve volt, de ennek is teljesen jó hangja van.
-
törölt tag
válasz nice2know_u #177 üzenetére
mondjuk nem nagyon használom fotózásra, de azért amekkora felvezetése volt ennek a backlit akárminek, egy kicsit jobb eredményt várnék azért. biztos tudnak még rajta azért szoftveresen állítani.
firmware frissítés mikor jön? például a vanilla ics? -
nice2know_u
tag
válasz #16820480 #176 üzenetére
Nemrég jött ki egy kamera szoftver frissítés (a bolti verziókon már elvileg telepítve van), de én nem vagyok elájulva tőle. Remélem még dolgoznak rajta, mert szerintem többet ki lehet hozni ebből a hardverből...
Például azt sem értem, hogy a panoráma módot miért csak egy képernyő-orientáció mellett lehet használni, illetve miért csak balról jobbra... Barátnőm Sony Ericssonja tudja a többi irányt is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
RaveForce
veterán
válasz Cathulhu #174 üzenetére
igen ezt tudom, egy notetal talán okosabb lett volna összevetni, a tegra2 meg nem olyan sz*ar, csak hát van jobb is
-
Cathulhu
addikt
válasz RaveForce #169 üzenetére
Mivel magasabb orajelen jar (nezd meg, hogy linpack singlenel es az antutunal is pontosan 1.4/1.2 az arany)
Inkabb az a furcsa ahol nem er el magasabbat, sot pl a Smartbench 2012 Games az joval kisebb, gondolom a Samsung sajat drivereivel jobban tudja optimalizalni a droidot. Az viszont nagyon durvan kijon megint szazadszorra is, hogy a tegra 2 mennyire egy elbaltazott konstrukcio.Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
nicu71
addikt
ez nagyon ott van! ám a szervizelés hiánya mindenképpen eltántorítana a vásárlástól.
Ha mondjuk le szeretném cserélni az Omnia7-emet"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
prolad
addikt
Jóféle készülék jöhetne errefelé is.
-
Solten
őstag
K*rvajo ez az egyedi felulet (aka Flyme OS).
Saor Alba
-
RaveForce
veterán
még nem olvastam végig, csak átfutottam, de az kemény h magasabb felbontással, a samsung saját soc-ját használva több tesztben is nagyobb eredményt ért el (vagy benéztem ), az UI nálam a best androidos gui cimet kiérdemelte...
-
Peterson_
addikt
Ez igen.
Amikor először került a látóterembe a Meizu, nem gondoltam, hogy egy ilyen készüléket valaha leraknak az asztalra.
Az akku valóban sovány, de gondolom ha 2000mAh-s lenne sem bírná sokkal tovább ezzel a hardverrel.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Blindmouse
senior tag
" Egy feltöltéssel maximum fél napig húzta ki" A következő Android 10.0 rendszerrel jön, fullHD kijelzővel, ++HSDPA++, Bluetooth 5.0 meg 128 giga RAM, csak épp nem tud bebootolni csak hálózati töltőről. Nem mobiltelefon ez, hanem vezetékes.
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
maximilian4
addikt
Ízlések és pofonok. Igaz, furcsán néz ki, de azért én hozzá tudnék szokni. A telefon is megérne nekem 117 ezer forintot. Remélhetőleg csinálnak majd hozzá nagyobb kapacitású akkumulátort és akkor minden a legnagyobb rendben lesz. Aki szerint 50-60 ezer forintot ér, az most nincs éppen tisztában a dolgokkal és elég gyenge érv hogy "xar kínai...".
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
.bableWes
őstag
kell
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
strar
tag
Az "abszolvál" kifejezés ha jól emlékszem 2x szerepel a cikkben, kicsit erőltetettnek érzem, ellenben a "betyárfon" kedves agyszülemény volt.
-
szaszabee
aktív tag
Nem rossz kis készülék Viszon nem olcsó
-
captainm
tag
válasz nice2know_u #92 üzenetére
Ez engem is érdekelne és szerintem másokat is, a neten nem találtam meg sehol sajnos .
-
félisten
ket telefon van, ami nagyon tetszik nekem jelenleg, es meg is vennem barmelyiket, ha megtehetnem
ez, es a nokia n9. a meizu ellen az android szol, nem szeretem, az n9 ellen pedig hogy nem lesz tobb telo harmattannal.
/jatszana meg az n950 is, de ahhoz halandok ugyse jutnak hozza/a teszt jo, a telefon is jo, talan csak az anyaghasznalaton kene csiszolni talan..
-
hmiron
tag
nemrossz, nemrossz!! beszerzés terén kivel lehet itt tárgyalni esetleg??
-
ducsidu
senior tag
Látom sokakban must have érzést keltett bennem annyira nem. Galaxy S II valamiért jobban tetszik,de az SII-n kívül szerintem az összes telefont alázza. kár az akksiért
-
nuke7
veterán
meg kellene tanulni fogalmazni, vagy legalább végigolvasni a cikket egyszer miután "készen" lett...
(szóismétlések, hiányzó szavak, értelmetlen mondatok)https://youtube.com/user/nuke7
-
DEJVID
őstag
Hogy lehet egy fekete előlapos készüléket fehér hátlappal árulni?
-
r4z
nagyúr
válasz Balázs1621 #153 üzenetére
a hátlap lehetett volna valami mattabb műanyagból is.
Egyetértek, a matt fekete ennek a telefonnak szerintem nagyon jól állna.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Balázs1621
senior tag
Jó készülék lett, ez a változó kapacitív gomb jó dolog, a hátlap lehetett volna valami mattabb műanyagból is.
-
ch003067
addikt
Jól néz ki nagyon.
Mennyibe kerülhet ?
-
Dunbar
senior tag
Szerintem a legjobb mostani droid, főleg, hogy jön rá ICS. 100k-ért kurvajó vétel, de még 130-ért sem lenne rossz.
-
nincsisbéla
aktív tag
Jó kis teló, kár a nehéz beszerezhetőségért!
Mentalita'
-
persil
nagyúr
Írtad nekem, hogy az 50-60ezer kevés, szigorú voltam.
De én azért írtam pont ennyit, mert fentebb a srác azt mondta, hogy ez a telefon csak annyit ér. Ezért írtam, hogy akkor annyiért mondjon egy olyat, ami az említett tulajdonságokban jobb.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #101 üzenetére
igazából szerintem nagyon jó anyagból van. az M9-hez képest sokkal jobb, peig igazából azzal sem vol bajom. annyi, hogy kicsit csúszós, fényes a hátlap, de annyira egyben van, mintha egy darab kerámiatömb lenne, és a 139g miatt van megfelelő súlya is.
más: akik kérték fényképeket, itt egy esti szett: [link]
holnap csinálok nappalit is majd. -
r4z
nagyúr
válasz Napfénysüti #136 üzenetére
Én is Ha másért nem is, a kisebb kijelző (a 4,3" már nagy nekem) és a jobb felbontás miatt biztosan.
-
Kismaci
tag
Azért támadunk, mert butaságokat írsz bődületesen rossz helyesírással.
Nem lehet valamit kategórikusan kijelenteni, hogy nem ér annyit, hozzá kell tenni, hogy ez a te privát, saját magánvéleményed.
Ez a telefon, ha Samsung, LG, HTC valamelyike lenne újonnan, olyan 150-180 ezer körüli összegbe kerülne, és az egy reális induló ár lenne egy ilyen HW-ért.
Plusz adalék: a Meizu, bár nem ismered, kiváló minőségű termékeket gyárt, az MP3 lejátszói lealázták az összes úgynevezett BRAND-et mind kivitelben, mind hangzásban. Szóval azért mert kínai és mert te nem ismered, nem feltétlen kell leszólni, mert megkapod a beosztásod, mint a mellékelt ábra mutatja.
Písz!
Ronda és fiiiinom!
-
r4z
nagyúr
válasz kerekfej #128 üzenetére
Sok mindenre számítottam ebben a topikban, de hogy valaki egy Samsunghoz hasonlítsa kinézetben, na az padlóra küldött
Nagyon bejövős, ha esetleg valaki rendelne magának Kínából (vagy Hong Kongból), akkor szóljon nekem is, nagyon esélyes, hogy beszállnék én is a rendelésbe
korion: Látom, kóros márkaimádatban és -utálatban szenvedsz... Majd rájössz, hogy nem attól jó/sz@r egy termék, mert egy bizonyos logó van rajta Ha viszont 100 ezret nem vagy hajlandó kiadni egy telefonra (amit meg is értek), akkor legalább egy helyesírási szótárat vehetnél.
[ Szerkesztve ]
-
korion
senior tag
válasz Remus389 #126 üzenetére
igen az kivétel!
mit támadtok nem is értem!?
annyit mondtam,h nem ér 100ezret!
ahogy egy szaros Medion laptop se ér 300-400ezer forintot hiába van jó hardverekkel teli pakolva!
az Lg mikor kijött 110-120-ért lehetett megvenni!
úgy,h elmondhatták magukról,h ők voltak az elsők!az Almát amerikaiak felügyelik!(amerikai licensz) és ezt a márkát?
Discord: https://discord.gg/DWzNeZZKcV - +3670-365-3097 csak viber!;)
-
kutkut
addikt
Az a baj, ha Magyarországra el is jutna, biztos, hogy nem lenne sokkal olcsóbb mondjuk egy SGS II-nél. És akkor már...
Meizu MX3 32GB
-
Kismaci
tag
Ne legyél már ilyen szigorú! 50-60k?
Figy, korion, nekem elég, ha az előttem szóló 4 kritériumával olyan telefon linkjét küldöd el, ami újonnan 120 ezerből kijön - itt, Magyarországon hivatalosan forgalmazott készülék nem mellesleg.
Szerkesztés: valaki írta, hogy tetszik, de miért nincs RAZR külseje, na neki egy hatalmas pont, nekem is főleg a külsejével van bajom (ez legyen a legnagyobb), mégpedig hogy az almára hasonlít.
[ Szerkesztve ]
Ronda és fiiiinom!
-
Danndi
tag
szimpatikus cucc, kipróbálnám... na meg kíváncsi vagyok ezek után milyen telókat hoznak majd ki...
-
kerekfej
addikt
Ez kinézetre ugyanaz majdnem, mint a Samsung Galaxy S WiFi
[ Szerkesztve ]
-
Agro
senior tag
Ha szerinted egy kínai terméket értéktelennek és xarnak titulálsz akkor vajon a te hozzá szólásaidat hogyan lehetne minösíteni?
Érvek = 0
Tájékozottság = 0
Hozzászólás minősége = 0Feltételezem neked minden telefon drága és ezért szerinted nem is ér annyit, de fogadjunk az iPhone 150-200 ezres árára azt mondod az korrekt. Felvilágosítalak a műszaki cikkek zömét Kínában gyártjákk vagy ott szerelik össze vagy az alkatrészek nagy része onnan származik.
-
atike
nagyúr
Az LG2X megjelenésekor:
Egy viszont volt, ez pedig az üzemidő, mely sajnos nagyon kevés. Ez egyben egy üzenet a piac felé, hogy ideje lenne fejleszteni egy szép nagyot az akkumulátorokon, mert a jelenlegi technológia már a végét járja, ha még erősebbek lesznek a hardverek, elképzelhető, hogy nem is lesz elég az, amit egy efféle lítium-ion telep nyújtani tud. Hogy pontosan mikor kerül hivatalosan piacra, azt nem tudni, ahogy az árát sem, mindenesetre úgy néz ki, hogy 130 és 160 ezer forint között fog landolni, ami nem kevés pénz
Ma már tényleg nem annyi, de a nyitóára ott volt...
Ennek is valószínű le fog menni az ára... Főleg jó fél év múlvára...
-
korion
senior tag
sietem így hibáztam!
van ez így!
sőt lesz is!de ez akkor is csak egy KINAI xxxaaarrrrrrrr!
de ne haragudjatok (kinaiFANOK)hogy a lelketekbe gázoltam!
annyi volt a lényeg,h az Lg-nek a dualprocis gépe se ér 100ezret!
ez se!
ennyi!
szép napot!Discord: https://discord.gg/DWzNeZZKcV - +3670-365-3097 csak viber!;)
-
Agro
senior tag
válasz Motion_Blur #118 üzenetére
Remélem ma még visszatér Gyorsan kiszaladok ropiért a szomszéd büfébe
-
persil
nagyúr
"jelenleg 5230 használok"
"de 100ezer ft nem ér!"Szerinted ezeknek a mondatoknak van értelme?
"szal nagyon örülnék egy ilyenek"
Esetleg ez a mondatod helyes így?
Talán, ha máshogy nem megy, akkor egy helyesírás-ellenőrző programot ráereszthetnél.A másik pedig, hogy kérlek linkelj be egy olyan droidos telefont, ami egyértelműen jobb hardverben, kijelzőben, üzemidőben és ui-ban,(a 4 egyszerre teljesüljön) ami nem kerül többe újonnan 50-60 ezer forintnál.
Nem fogsz tudni.
"SZERINTEM!"Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
korion
senior tag
válasz Motion_Blur #108 üzenetére
miért?
mert van benne egy pár dolláros proci?
nem xar!!!
kínai!!és nem Alma!
kb ezért!
jelenleg 5230 használok!
szal nagyon örülnék egy ilyenek!
de 100ezer ft nem ér!
az Lg talán egy kicsit jobb márka,de az se ér 100ezret hiába 3d,vagy dualproci!
nem akarok senkit sértegetni!csak 50-60 ezer ft-nál többet jó aksival se ér!
SZERINTEM!
üdv!Discord: https://discord.gg/DWzNeZZKcV - +3670-365-3097 csak viber!;)
-
rekid
addikt
"A képernyő tetejéről lehúzható állapotsáv immár csak olyan hosszú, mint (azaz csak addig nyújtózkodik, amíg a takaró ér), ez pedig a Samsung-féle bada rendszerből köszön vissza."
Értem én hogy gőzgép, na de mi hajtja?
[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája!
-
Moleman
addikt
Ha lenne rá Cyanogen, nagyon kéne. A kezelőfelület nem tetszik (bár gondolom a launcher cserélhető), amúgy korrekt vas.
-
persil
nagyúr
válasz Motion_Blur #108 üzenetére
Ezt én sem igazán értem.
50 ezerért se hardverben/se szoftverben nem lehet olyat kapni, ami csak a közelébe érne.
Akár kínai, akár nem.
Azért ez még sem egy középkategóriás készülék...Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
korion
senior tag
-
nice2know_u
tag
A MIUI is merített elég sok inspirációt a Meizu kezelőfelületéből. Olyannyira, hogy a cég hivatalos fórumáról banolták az ilyen jellegű témákat, illetve a CEO kifejtette a véleményét a MIUI CEO-járól, elmesélte, hogy még az M9 előtti időszakban nagyon jó barátok lettek, sok tervet megmutatott neki a Flyme rendszerről, erre ő lenyúlt nagyon sok ötletet. Pl. a MIUI csevegőprogramja nem is telepíthető a Meizu telefonokon.
-
foxymaci
senior tag
hiper süper telefoneeee nagyon bejövős kár az akksiért de egyébként le a kalappal előttük ^^,
akarok egy ilyetttt_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
bok92
addikt
Hát ezt csak lájkolni lehet
-
SzlobiG
félisten
"a meizus srácok egy egyedi grafikákkal operáló UI-t húztak a rendszer fölé, amely a Flyme OS névre hallgat"
Vagy is tervezés közbe erősen miui romokat nézegettek.
De jó lett a készülék nagyon bika hw szép ui.
-
persil
nagyúr
Az első droidos teló, melyre öszintén ki tudom jelenteni, hogy igenis nagyon tetszik.
A kezelőfelület is nagyon bejön, minden.Simán elfogadnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest