- Fotók, videók mobillal
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
South Velen #2039 üzenetére
de egészen konkrétan milyen bugok? azon túl persze hogy a menüben kb egy menüpont nem látszik teljesen. csak érdekelne, mert nálam elfogulatlanabb ember nem igazán van szerintem, sw oldalon igen sok ponton pont bele tudnék kötni, de mindegyik inkább a hiányzik kategória lenne mint a bug. csak érdekelne hogy a rossz tapasztalatok mit fednek, mert ha a környezetemben szétnézek nekem konkrétan 1 bugom van (ami valamiért elszigetelt, csak nálam jelentkezik és nem igazán értem miért) a többiek meg kb fél évig sorolhatják. najó igazából tudok még egyet ami végülis a rendszer hibája, a külön alsó navigációs sáv ha elrejtésre kapcsolom nem is jön a legtöbb esetben elő, és ezért a billentyűzet nálam kitakarja pl a gyári mailkliens kezelőgombjait, de az is lehet hogy a megszokott bill pozícionálásos bug ez amit már írtam a topikban, és a meizufan-on se válaszolt rá konkrétan senki...
ezen kívül milyen bugok votlak a rendszerben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Tippmix
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest