Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• interstart

tag

válasz janaman01 #1330 üzenetére

Először jussatok 1ről a kettőre, egy refundot nyomjál szerintem ha nem válaszolnak egyáltalán. A telefont meg ne törd össze még véletlenül sem, ha az alaplapot nem is, de a kijelzőt, hátlapot, kamerát, akksit tudod értékesíteni, mert még ebayen sincs alkatrész a telefonhoz. Abból meg ha úgy van, vissza tudod hozni a pénzt. De! cseréljék ki, vállalták a gariztatást, videót is kaptak, ha ez se jó, akkor majd a paypal dönt :)

• interstart

tag

válasz janaman01 #1326 üzenetére

Annyi talán a különbség, hogy a Xiaomiforsale szervízközpontja tudtommal az EU ban van (asszem lengyel vagy csehország, valahol írták), így az Áfával nem kell ezesetben foglalkozni. A szállítási költséget viszont nem tudom, hogy hogy oldják meg...volt itt a fórumon valaki akinek az ügyében indult garanciális intézkedés, majd hátha ír, hogy nála hogy zajlottak a dolgok.

• interstart

tag

válasz motoflug #1304 üzenetére

Nyilvánvalóan, ha nincs "Add to Cart" gomb, akkor nem tudsz előrendelni a cuccra. Ez azért van, mert nem minden esetben tudják garantálni, hogy az adott termékből belátható időn belül lesz még raktárkészleten. Így is sok a panasz, hogy van egy csomó előrendelés, de kínából meg ugye akadozik az utánpótlás és így szinte mindig Out of stock van a kütyükből. Mint ahogy ugye a kollégának előbb is írtam, 1 nap alatt elkapkodják az egészet és most még ráadásul ahogy olvastam kínában is eléggé új ez a cucc, nyilván még ha idegesítő, akkor sem tudnak pont annyit rendelni belőle, hogy mindenki happy legyen :)

Egyébként ajánlom a facebookos oldalukat, általában 1-2 nap alatt válaszolnak a kérdésekre és nem mellesleg ahogy olvasgattam mindig van, aki kérdezi hogy az M1 Note-ból mikor lesz raktáron, szval mások elintézik helyettünk a kérdezgetést.

Ami meg a raktárkészletet illeti...akkor van készletük, ha jön kínából cucc. Legutóbb volt 32Gb-os változat készleten (két hete), de azóta nem tudják megmondani, hogy nekik is mikor lesz lehetőségük rendelni ilyen változatot. Javaslom, hogy légy türelmes (nekem se megy már amúgy :D ), szerintem ha nem létszükség az új telefon, akkor várj vele és a másik, hogy írj a Facebookos oldalukon (ne privát üzenetet, hanem az oldaluknak a falára, úgy egyébként is mindenki látja, hogy hogy állnak a beszerzéssel).

Remélem tudtam segíteni és ha valamit esetleg rosszul írtam le, akkor nyugodtan javítsatok ki! :)

• interstart

tag

válasz robi1979 #1300 üzenetére

Csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy mind3 színből vagy 2 hete volt a Xiaomiforsale raktárában, csak 1 nap alatt az előrendelésesek, meg akik éppen jókor voltak jó helyen elkapkodták a készletet. Javaslom én is hogy ha tudod, hogy milyen kell neked, akkor rendelj elő, a Facebook oldaluk szerint jövő héten vagy max utána lesz készleten telefon (már ha egyáltalán lesz, mert gondolom sok az előrendelés, amit eddig nem tettél meg). Szóval nem lecseszésként írom, de nem 1 hónapja Out Of Stock a cucc, csak lemaradtál mint én is a legutóbbi eresztésről. :))

(én is akartam rendelni, de akkor még nem volt rá meg a keret, úgyhogy csak bánatosan néztem, hogy van raktáron, de nem rendelhetem meg :W :W )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés