- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Ivy.4.Ever #86 üzenetére
Vagy csak egyszerűen rakás szar volt a törés, amit használtak a rendszer esetében vagy a warez játékok esetében.
-
Dragon3000
nagyúr
A legtöbb ember mindig okosabbnak érzi magát mindenkinél, ha a védelmi szoftver riaszt és elhárítaná a gondot, akkor az ilyen okosok egyből lelövik a szoftvert, mert neki kell az a szar. Na ilyen esetben ennyit ér a védelem, az emberi hülyeséget csak a korlátozással lehet kizárni, ami meg a legtöbb embernek nem tetszik, így soha nem lesz jó megoldás.
A példa eléggé sarkalatos, de sajnos a legtöbb ember ennyit foglalkozik azzal, hogy miket fogadd el. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
Ivy.4.Ever #58 üzenetére
De nem is az a dolga, ha feljön egy ablak, hogy olvasás nélkül rátenyerel az ok gombra. Lehet bármilyen védelem, ha mindenre csak elfogad/engedélyez a reakció, az ablak tartalmának elolvasása nélkül.
Pl: Az ablakban a szöveg "Ha az OK gombra nyomsz, akkor titkosítunk minden fájlod, ha fizetsz visszakapsz mindent." A felhasználók 90%-a egyből nyomna az OK gombra.
Hányszor hallottam olyanról, hogy feljött valami ablak elfogadtam és utána már nem ment. Milyen szöveg volt az ablakban? Nem tudom egyből leokéztam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- VR topik
- Kuponkunyeráló
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest