- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
7Heads Drago #79 üzenetére
Értelmezd amit írtam. Ha megosztunk olyan infót amit itt nem hoztak még le az jó, az hasznos, de akkor már legalább valami tech oldalról, ne ilyen bulvár szarról. Apple - WD dologról is van cikke tech oldalaknak, nekem is benne volt a feedben még tegnap. Ilyen oldalról szvsz csak akkor érdemes, ha valami speciális infó van, ahol máshol nincs, és biztos nem bulvár szemét. De persze mindenki azt olvas meg oszt amit akar, szimplán meglepődtem.
-
joey04
titán
beszarok index meg origo? Hát könyörgöm tech oldalak is lehozták ugyanezen infókat. ti tényleg ilyen legalja bulvár oldalon tájékozódtok tech témában (is)? mondjuk a napokban valaki ripost.hu-ról linkelt cikket az iPhone topikba, szóval már semmin nem lepődök meg. ezeknél még a Tech2 is jobb.
-
joey04
titán
válasz
AttilaNokia #57 üzenetére
Az új fájl rendszer az én olvasatomban csupán azt jelenti, hogy kapunk Files néven egy Fájlkezelőt. Ez szuper, végre lesz Total Commanderem iPaden is.
Hát akkor változtass a nézőpontodon, mert a rossz hírem az, hogy tc szintű funkcionalitásról ne is álmodj, ráadásul a Files nevű új app nem kötődik a fájlrendszerhez.
Az APFS-ről itt lehet olvasgatni:
-
joey04
titán
válasz
7Heads Drago #22 üzenetére
minden évben volt erről hír, ahogy a galaxy s bemutatójának időpontjáról is, vagy a note-ról, vagy bármely egyéb meghatározó termék bemutatójáról. legyen az vga, cpu, telefon, tv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- EA Sports WRC '23
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest