- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
1000 dollár a 64 gb-s iphone X?
Baráti...
És csak november 3??? Lassan ez olyan lesz, mint az Lg. És akkor még mi nem is kapunk az első körben.
Amúgy szimpi a telo az árán kívül.
Azért volt taps amikor megjelent a felírat, hogy batery life +2 óra az 7-eshez képest. Na ez már előrelépés. Nem úgy mint a legtöbb gyártó, hogy tudja az előző generáció képernyő idejét. -
joey04
titán
válasz
7Heads Drago #79 üzenetére
Értelmezd amit írtam. Ha megosztunk olyan infót amit itt nem hoztak még le az jó, az hasznos, de akkor már legalább valami tech oldalról, ne ilyen bulvár szarról. Apple - WD dologról is van cikke tech oldalaknak, nekem is benne volt a feedben még tegnap. Ilyen oldalról szvsz csak akkor érdemes, ha valami speciális infó van, ahol máshol nincs, és biztos nem bulvár szemét. De persze mindenki azt olvas meg oszt amit akar, szimplán meglepődtem.
-
7Heads Drago
veterán
Az Apple megfenyegette a Western Digitalt
És persze semmi bunda sincs benne. -
joey04
titán
beszarok index meg origo? Hát könyörgöm tech oldalak is lehozták ugyanezen infókat. ti tényleg ilyen legalja bulvár oldalon tájékozódtok tech témában (is)? mondjuk a napokban valaki ripost.hu-ról linkelt cikket az iPhone topikba, szóval már semmin nem lepődök meg. ezeknél még a Tech2 is jobb.
-
Ricardo
titán
-
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago #74 üzenetére
Na, micsoda elmelkedes. Amugy nagyon varom a holnapi napot, mindig is kivancsi voltam az Apple termekeire. Plane most meg tobb pletyka van a jubileum miatt...
-
7Heads Drago
veterán
-
.Szaki.
addikt
Fogalmam sincs, nekem 5S-em van, szóval én kimaradtam egyelőre ebből a világból.
Őszintén szólva nem tudom, hogy milyen lehet, sajnos még nem adatott meg az alkalom, hogy kipróbáljak ilyen telefonokat. Baráti körömben egy S8 van, mindenki más iPhone-t használ, az S8 pedig még nagyon új, azóta nem találkoztunk, szóval azt sem tudtam még megtapogatni.
Nekem egyébként vannak kétségeim ezzel a dologgal, könnyen a praktikum rovására mehet, de addig amíg nem próbáltam nem akarok véleményt nyilvánítani.
Az az egy biztos, hogy baromi jól néznek ki.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Juhaszatti #68 üzenetére
Megette a fene ha rosszabb lesz. Sőt valszeg az ios miatt hasonló akkuval még jobb lesz az üzemidő is.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Cranberries #62 üzenetére
Lehet hogy jobb lesz, de az is könnyen előfordulhat hogy meg sem közelíti majd a Note 8-ban lévőt. Kicsit több mint 1 hét és kiderül.
-
aujjobba
addikt
válasz
aprokaroka87 #64 üzenetére
-
aprokaroka87
nagyúr
-
joey04
titán
válasz
AttilaNokia #57 üzenetére
Az új fájl rendszer az én olvasatomban csupán azt jelenti, hogy kapunk Files néven egy Fájlkezelőt. Ez szuper, végre lesz Total Commanderem iPaden is.
Hát akkor változtass a nézőpontodon, mert a rossz hírem az, hogy tc szintű funkcionalitásról ne is álmodj, ráadásul a Files nevű új app nem kötődik a fájlrendszerhez.
Az APFS-ről itt lehet olvasgatni:
-
aujjobba
addikt
válasz
aprokaroka87 #60 üzenetére
Melyik telefon tud ma h.265 formátumban videót rögzíteni?
Az S8 is max lejátszani tudja, legalábbis a community fórumuk szerint: [link]Almáéknál az i7-től kezdve (pontosabban A10 soc) van hardveres encoding támogatás rá.
Felteszem a csúcs qualcomm lapkákban is, mégse használja tudtommal senki. -
aujjobba
addikt
válasz
AttilaNokia #57 üzenetére
-
AttilaNokia
tag
Az új fájl rendszer az én olvasatomban csupán azt jelenti, hogy kapunk Files néven egy Fájlkezelőt. Ez szuper, végre lesz Total Commanderem iPaden is.
Vagy lesz akkora előrelépés, mint a FAT32-ről az NTFS-re? Ha igen, az jó. Az ARKit egy fejlesztői készlet, amivel majd tök jó appokat lehet készíteni Macen, amik majd futnak a mobil eszközökön. Ez izgalmas és fontos, de szerintem a rendszer magját nem érinti. Az új fotó/videó tömörítésről nincsenek ismereteim, erről szeretnék egy linket, mert ez érdekel engem is. Mert, ha tényleg kétszer olyan hatékony, mint a korábbiak, akkor az állati jó.
-
aujjobba
addikt
válasz
AttilaNokia #55 üzenetére
Miből állapítod ezt meg?
Ami mostanában jött, vagy jön:
- új fájlrendszer
- VR eszköztár
- új fotó/videó tömörítés, amivel feleakkora fájlmérettel ugyanolyan minőség érhető el
- Plusz amiért évek óta sír mindenki, mobilnet gyorskapcsoló -
AttilaNokia
tag
A bemutató dátuma azért is lehet "fontos", mert ha tartják magukat a hagyományokhoz, másnap már lehet tölteni az iOS 11-et. Amennyire meg tudom állapítani az iOS is inkább csak UI és funkciók szintjén tud bővülni, rendszer szinten már nem sok változás lesz, hisz még az 5S és az iPad mini 2 is megkapja. Kérdés, hogy mennyire fogja belassítani őket. Nekem egy mini 2 van, kíváncsi vagyok rá, hogy lesz-e kedvem falhoz vágni.
-
Bwin87
tag
Csak kapjon normális méretű akkumlátort és 4,7 colos kijelzőt.
-
.Szaki.
addikt
válasz
fordfairlane #48 üzenetére
Pedig ebbe az irányba halad a világ, szerintem 1-2, max 3 év múlva csak minimál kávás telefonok lesznek.
-
balgab84
aktív tag
Iphone 8 nem lesz tomegtelefon, meg szerintem itthon nem is lehet majd kapni....hivatalosan persze
-
balgab84
aktív tag
válasz
Cranberries #47 üzenetére
Samsung gyartja a kijelzojet...
-
.Szaki.
addikt
-
Drp81
aktív tag
válasz
valaki654 #38 üzenetére
Mégis milyen innovációra, forradalomra gondoltál? Mit akarsz még? Írd le nekem, hogy mi az, ami nincs meg benne. És ne az sd-kártyával meg társaival gyere, mert azok nem innovációk.
Vagy, főzzön kv-t Neked a telefon? Fűtse be a lakást (bár erre volt már példa), takarítson ki? A mai felsőkategóriás okostelefonokba már annyi minden bele van pakolva, hogy lassan lehetetlen lesz új ötleteket kitalálni. (És most ne a parasztvakításokra gondoljunk!) A meglévő dolgokat lehet majd csiszolni ill. továbbfejleszteni.
-
-
Keem1
veterán
Amúgy mi lesz a képlet ezentúl a név konvencióra?
Eddig: x / x+; xS / xS+; z / z+; zS / zS+ volt, megjegyezhető
Ezentúl: x / x+ / x+1; x+1S / x+1S+ / x+2?
Mert akkor 2018-ban: iP8S / iP8S+ / iP9
2019-ben: iP9S / iP9S+ / iP10 -
moleculez
veterán
Visszaszámlálót az oldal sarkába...
-
valaki654
tag
Az Apple biztosan szokásához híven nagy innovációként fogja emlegetni az OLED panelt, amit több más gyártó már kb.10 éve használ.
-
leslieke
Jómunkásember
Végre ez is eljött!
-
Keem1
veterán
válasz
enginev3.0 #11 üzenetére
Dettó
Sose vennék apple terméket, de a keynote-okat mindig várom. -
jUUh
addikt
Tűkön ülök!
-
joey04
titán
válasz
7Heads Drago #22 üzenetére
minden évben volt erről hír, ahogy a galaxy s bemutatójának időpontjáról is, vagy a note-ról, vagy bármely egyéb meghatározó termék bemutatójáról. legyen az vga, cpu, telefon, tv.
-
.Szaki.
addikt
válasz
7Heads Drago #22 üzenetére
Akik szeretnék nézni a közvetítést, azoknak fontos infó.
-
7Heads Drago
veterán
Csak erre külön hír.... Azt hittem már ma lesz.
-
negyedes
addikt
válasz
fordfairlane #18 üzenetére
"Requirements: Live streaming uses Apple’s HTTP Live Streaming (HLS) technology" - hogy mi van benne nem tudom, utolso 2 eventet win alol neztem es tokeletesen megy edge alatt.
-
.Szaki.
addikt
válasz
fordfairlane #16 üzenetére
Most tervezem először, hogy élőben megnézem, szóval fogalmam sincs, ebben esetleg valaki akkor tud segíteni, hogy kell-e valami hozzá?
Bár ha bármilyen Apple termékkel jó, akkor iPhone-on tudom nézni, de jobb lenne TV-n.
-
fishered
újonc
Nem tud valaki véletlenül egy lájvsztrímet, amin majd lehet követni kicsiny hazánkból is az eseményt?
-
Enigmagate
csendes tag
Szerintem valami Windows-apple dolgot mutatnak be, a beharangozó kép láttán...
Az apple logó hátterében a win ablakok jól mutatnak -
enginev3.0
félisten
-
.Szaki.
addikt
válasz
fordfairlane #2 üzenetére
Nem kell már sokat aludni és kiderül. Az iPhone 8 esetében szerintem csak a név lesz a kérdés, annyi minden kiszivárgott már róla, hogy nem hiszem, hogy hatalmas meglepetések lennének, de ettől függetlenül örülnék ha meg tudnának lepni valami jó dologgal. (Kijelzőbe integrált olvasó pl) A kijelzőről sem tudni sokat, olvastam már 5,1"-ről és 5,8"-ről is.
A 7S Plusról egy rendert láttam eddig, értelemszerűen ugyanúgy nézett ki, mint a 7 (végtére is egy facelift-ről beszélünk), króm díszléccel volt a széle borítva, más különbség nem volt.
Azt hiszem ezt a bemutatót élőben fogom követni.
mrThomi
Jelenleg három termék van: SE, i7, i7 Plus. Az SE-nek, hogy lesz-e utódja az kérdéses, most annyi pluszt kapott, hogy 32GB-os az alapmodell, meg egyébként sem a nagyokkal szokott megújulni. Az i7-et és az i7 Plust fogja most frissíteni az Apple, ezek lesznek az i7S, i7S Plus modellek, ha az eddig trendet követik. Az i8 pedig a csúcsmodell lesz idén, ha egyáltalán ezen a néven fog debütálni. (Szerintem egyébként nagy baromság lenne így nevezni)
-
mrThomi
addikt
mer kap szerepet a 7s,7 s + ? nem ez a ket jelenlegi piacon levo telojuk ?
-
adise
őstag
válasz
semmi sem tuti csak az event. tul sok a HA eddig
-
hemaka
nagyúr
-
petrson
senior tag
Hát jó. Legyen akkor 12-én.
-
modd3r
őstag
válasz
Sztem perpill csak a 8 a tuti.
-
fordfairlane
veterán
Szóval ez már tuti, a következő iPhone a 7S és a 8 lesz? És a 7S úgy néz ki, mint a mostani 7-es?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megleptődtünk?
Nem igazán szerintem. Én kíváncsi vagyok az új iPhone-ra mindenképp.
"Az esemény helyszíne a kaliforniai Cupertinóban még mindig épülő Apple Park lesz, azon belül is az alapító nevét viselő Steve Jobs Theater"
Na akkor csak elkészülnek vele addig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest