- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Én úgy szoktam megfogalmazni, hogy telefonnak, mp3 lejátszónak: az átlagnak kitünő.
De telefonnak meg mp3 lejátszónak k* ra drága.
Mert már elnézést ezeket a funkciókat egy K800/5610 is tudja de mellette még a kamerája is kitünő, videot is felvesz, bluet is müködik..... és "pöppet" olcsobb.PDAnak meg hiába jó nagy a kijelzője egy rakat szar.
USAban tudom más az emberek anyagi helyzete, de mi itt élünk.
-
joey04
titán
nem én mindig akkor írom le valamiről hogy mégsem olyan tökéletes amikor folyamatos dícséretet látok.amikor mrlujoak a hajmeresztő hibákat magyarázta ki a SE telókban az zavart.amikor zoltanfi istenítette a nokiát az zavart.amikor te írtad hogy a legjobb az iphone az zavart.ezek idegesítenek, és ahányszor ilyet látok annyiszor írok.nem olvasom azt komment nélkül hogy valaki bármire is azt mondja hogy tökéletes vagy hogy így jó ahogy van.minden cég lehúzza a vásárlóit semelyik sem csinál olyan készüléket ami ténylegesen kielégítené az igényeket, hanem olyan marketinget csinál hogy a vásárlónak elég legyen ez a tudás. ebben az apple a legjobb ezért ők tudják a legkisebb tudású készülékből kihozni az elégedettség érzését.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Több helyen is felröppent ugyanaz a dátum az interneten, így megkérdeztük a szolgáltatót.
- Automatizált programozóplatformon dolgozik az Apple
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenMediaVault
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Büszke apukák és anyukák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest