Keresés

Aktív témák

• Wolfskin

őstag

válasz Bog #771 üzenetére

1. eladó-vevő. ezt jeleztem is, klasszikusan az egyik ad, a másik elveszi. adja az oldalt, híreket, lehetőségeket, a másik cserébe adja a figyelmét (kattintás) amit máshol reklámbevételre lehet konvertálni, vagy a büszkeséget, önbecsülést, hogy lám, az az életművem. akármi is, valahol biztos megéri a csere. de nevezhetjük írónak és olvasónak is, vagy Parciak és többieknek.

2. a szakmai részben valószínűleg igazad van, én nem használom az oldalt (már nagyon régóta, de más okokból), csak a fórumot, ha egy témának utána akarok járni, és ha ott kialakul egy jó közösség, akkor szívesen ott ragadok. az oldal funkcionalitását nem is kritizáltam. a címlapról is mint külsős, alkamli látogató mondtam véleményt. vaslszeg nem én vagyok a célcsoport.

3. ízlésemben konzervatív vagyok, szeretem a jól bevált dolgokat sokáig használni. nem szeretem, amikor pl. a webes levelezőt megreformálják. az ember az ismert és bevált dolgokhoz nem csak azért ragaszkodik, mert vakon is tudja használni őket, hanem mert érzelmileg is kötődik hozzájuk. én legalábbis.

4. ami nekem az új dizájnnál is kevésbé tetszett, az a hozzáállás, "hogy kis hülyék, mi tudjuk a frankót, ez van ezt kell szeretni" . tény, hogy olvasói hozzászólások közt is volt egy-két bárdolatlan (hogy melyik volt előbb, az tyúk és tojás vita lenne), de tény az is, hogy ő azért olvasó, mert megteheti, a máik meg azért újságíró, mert nem.

5 és itt jön képbe a Toyota, nem mintha az új PH-n rossz lenne a gáz, vagy a padlószőnyeg, hanem annak a hozzáállása más a fogyasztókhoz (itt olvasók). még akkor is elnézést kér, ha a fogyasztó a hibás, mert csak egy célja van: fogyasztói elégedettség.

6. "A negatív kritikát te hogyan reagálnád le, ha melóznál vele fél évig, és olyan hozzászólások jönnének, hogy "ez szar"? Minden indok, jobbá tevő javaslat és megalapozottság nélkül? Erre mi lenne szerinted a jó válasz?"

asszem elgondolkodnék, lehet, hogy tényleg szar, amit fél évig építettem?
    aztán megkérdezném tisztelettel, hogy miért az? meg másokat is.

mindent félretéve, nem mondom, hogy rossz lett az oldal (bár én is jobban szerettem a régit), de maga a bevezetés és a helyzet kezelése egy kicsit el lett cseszve. szerintem.

• virkir

veterán

válasz Bog #811 üzenetére

1 Talán nem vagy vele tisztában de nem mindig azzal fizetünk, hogy pénzt adunk valamiért.
    5 Mondod te de attól még mindig nem biztos.

Egy dolog miatt fogja "túlélni" ezt a PH az pedig a mostani magyar IT tartalom szolgátatok színvonala amiből még toronymagasan kiemelkedik.

• Drenadar

veterán

komolyan nem értem minek magyarázkodni. aki felnőtt átlátja, aki gyermeklélekkel él az meg majd felnő ha akar...

• virkir

veterán

1. Te vagy nagyon eltévedve mert amióta néhányotoknak megélhetése a PH azóta Ti vagytok az eladók mi pedig a VEVŐK.
    3. Ez eddig is megvolt a legteljesebb mértékben.
    4. Tehát akkor akik eddig a megszokott útvonalukon ezek után eltévednek azok szerintetek mit fognak csinálni.
    a, keresgél egy negyed órát, hogy elérje a megszokott tartalmát
    b, Ctrl+F4
    5. Az a baj a profikkal, hogy azt hiszik ők tudnak mindent jól pl. lásd a flash-el telerakott oldalak mániáját többek között nálam is az előző pont b bekezdését hozza elő.
    Azért mert van egy trend nem mindig biztos, hogy az a helyes vagy a jó.

Aktív témák

Hirdetés