- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Jim Tonic #264 üzenetére
Meséld el nekem, a Telenor miért tud neked most sokkal alacsonyabb percdíjat adni, és eddig miért nem tette!
baromi egyszerű: mert az átlag diáknak nincs annyi pénze, mint egy felnőtt dolgozónak. a drágábból kompenzálják az alacsonyabb árat. ennyi
(az meg valóban marketing-bullshit, hogy ők most különváltak.) -
-
válasz
Jim Tonic #267 üzenetére
Milyen valós piaci helyzet? Jah, csak hogy magyarországot veted össze más, fejlettebb NYEurópai országgal... Grat! Nem helyzet, verseny. Piaci verseny. Azt pedig szokás összevetni, hogy egyes piacokon milyen verseny van. Sajnálom, ha erről nem hallottál. Magyarország.
Esetleg egyforma piacokat is összevethetnél, mert így nem sokat ér az összehasonlításod...
Még mindig az a helyzet, hogy itt a legolcsobb Mo-n a percdíj. (kártyás) Ez tény, ezen nem lehet mit vitatkozni. Ezen senki sem vitázott. Továbbra is azzal van bajom, hogy a Telenor leányvállalata próbál úgy csinálni, mintha megmutatná a tutit.
És nem mutatta meg, hogy mi a tuti? EZEN a piacon nagyon is annak tűnik....
-
törölt tag
válasz
Jim Tonic #264 üzenetére
Már nem azért, de a telenorhoz már nem sok köze van a djuice-nak.
Szar szöveg? Hiszen te jössz elég alacsony színvonalú köpködésekkel. Ha jól emllékszem minden hsz-edre értelmes választ adtam, de te csak a fikázással jössz. Ráadásul úgy, hogy teljes fogalmi zavar és kapcsolódási elemek hiányát lehet észrevenni a megnyilvánulásaidban.
Milyen valós piaci helyzet? Jah, csak hogy magyarországot veted össze más, fejlettebb NYEurópai országgal... Grat!
Még mindig az a helyzet, hogy itt a legolcsobb Mo-n a percdíj. (kártyás) Ez tény, ezen nem lehet mit vitatkozni.De asszem akkor itt tényleg végleg befejeztem, mert még a végén legyőznek a jól bevált rutinnal... Lehet folytatni a fikázást, meg megmondani a tutit, hogy miylen sz@r ez az egész, meg szemétládák... Valaki úgyis erre gerjed. (nekem pl a nyirkos alagútba becsusszanó vonat a fétisem.)
bye-bye -
cocka
veterán
válasz
Jim Tonic #258 üzenetére
Összehasonlítottam a linkelt UK-beli szolgáltatót a djuice kártyás jelenlegi áraival.
Más mobilhálózatba SMS és hívás kb. 31 Ft. Djuice 29 Ft. Tehát kb. azonos szinten vannak. Az hogy hálózaton belül hót ingyen van engem pl. rohadtul nem hatna meg, mert elég vegyes, hogy kit hívok.
Jajj bocsánat, a vezetékes hálózatba kb. feleannyi.
-
törölt tag
válasz
Jim Tonic #258 üzenetére
Nem, ez nem a telenornak köszönhető, hanem a magyar államnak. Mondjuk ha visszaolvastál volna, akkor ezt is láthattad volna.
Ezek szerint pont, hogy ők a faszagyerekek, hiszen olcsóbbak a többinél.
Igen, annak örülök ami van. Most mi a jó büdös *-ért törném a fejemet képtelenségeken? Vágjam fel az ereimet, hogy a szüleim negyed anynit keresnek, mint Amerikában? Hát nem, azért a gondolkodás tudományában ennél már továbbjutottam.
Ok, én fizetek 29Ft-ot percenként, te meg 41-et. Kinek is jobb?(#262) tomi79: Akkor te nem leszel az ügyfelük.
-
törölt tag
válasz
Jim Tonic #251 üzenetére
Az üzlet világában minden a marketingről szól. Csak hogy nekünk nem onnan kell nézni. Hanem hogy egy újabb hely, ahova betérhetek. Ezt nem is értem minek kellett beírni, mindenki tudja, de ettől még nem szemét cég. És ha már oylan fogalmakkal dobálózunk, hogy diszkrimináció, akkor ez meg innovatív.
Magyarországon vagyunk, az itteni árakkal kéne összehasonlítani.
Ők azt mondták, hogy a többi magyaroszágon elérhető szolgáltatónál lesznek olcsóbbak.
De IGENIS, hogy jó nekem, hiszen olcsóbb. Miért ne lenne jó nekem? Nem a marketingszöveget kajáltam be, hanem felmentem a honlapra és más szolgáltató honlapjára is, és jééé olcsóbb. Nem is kevéssel. Ezen nem lehet mit trükközni.
Tehát aki azt mondja, hogy nem olcsóbb, az egyszerűen hazudik, és nem lát ki a sötétség mögül. -
válasz
Jim Tonic #251 üzenetére
Holnap indítunk egy buszt osztrákiába, ahol grátisz mézeskalácsot adnak a mobil-előfizetés mellé, amiről még Hoth-rendszerbe is ingyen lehet telefonálni.
Szerinted mennyire életszerű a külföldi tarifákkal összehasonlítani a magyarokat? Örüljek neki, hogy nekik azért fizetnek, hogy beszéljenek, vagy pedig sírjak amiatt, hogy a Tiszántúlra ez már nem jutott el? Jobb lesz nekem ettől? Vagy változik bármi is?
-
törölt tag
válasz
Jim Tonic #247 üzenetére
Az u23-tal pl mi baj?
Miért, akkor hogy a jó ****** lehetne szemléltetni, hogy a fiataloknak szól?
Ők legalább megcsinálták. És legalább lehet lesz még egy közösségi hely, ami sok embernek be fog jönni, és nem 40+-os maffiózók fognak nagyfiúskodni a bárpultnál.Más országokkal való összehasonlításnak pedig semmi értelme. Ezt már részletezte Bog.
Majd akkor hasonlítsuk, ha a másik 2(3-4) szolgáltató is afelé tart.Egyenlőre "az van", hogy itt a legolcsóbb a kártyás tarifa. Kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest