- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Jim Tonic #264 üzenetére
Már nem azért, de a telenorhoz már nem sok köze van a djuice-nak.
Szar szöveg? Hiszen te jössz elég alacsony színvonalú köpködésekkel. Ha jól emllékszem minden hsz-edre értelmes választ adtam, de te csak a fikázással jössz. Ráadásul úgy, hogy teljes fogalmi zavar és kapcsolódási elemek hiányát lehet észrevenni a megnyilvánulásaidban.
Milyen valós piaci helyzet? Jah, csak hogy magyarországot veted össze más, fejlettebb NYEurópai országgal... Grat!
Még mindig az a helyzet, hogy itt a legolcsobb Mo-n a percdíj. (kártyás) Ez tény, ezen nem lehet mit vitatkozni.De asszem akkor itt tényleg végleg befejeztem, mert még a végén legyőznek a jól bevált rutinnal... Lehet folytatni a fikázást, meg megmondani a tutit, hogy miylen sz@r ez az egész, meg szemétládák... Valaki úgyis erre gerjed. (nekem pl a nyirkos alagútba becsusszanó vonat a fétisem.)
bye-bye -
törölt tag
válasz
Jim Tonic #258 üzenetére
Nem, ez nem a telenornak köszönhető, hanem a magyar államnak. Mondjuk ha visszaolvastál volna, akkor ezt is láthattad volna.
Ezek szerint pont, hogy ők a faszagyerekek, hiszen olcsóbbak a többinél.
Igen, annak örülök ami van. Most mi a jó büdös *-ért törném a fejemet képtelenségeken? Vágjam fel az ereimet, hogy a szüleim negyed anynit keresnek, mint Amerikában? Hát nem, azért a gondolkodás tudományában ennél már továbbjutottam.
Ok, én fizetek 29Ft-ot percenként, te meg 41-et. Kinek is jobb?(#262) tomi79: Akkor te nem leszel az ügyfelük.
-
törölt tag
válasz
Jim Tonic #251 üzenetére
Az üzlet világában minden a marketingről szól. Csak hogy nekünk nem onnan kell nézni. Hanem hogy egy újabb hely, ahova betérhetek. Ezt nem is értem minek kellett beírni, mindenki tudja, de ettől még nem szemét cég. És ha már oylan fogalmakkal dobálózunk, hogy diszkrimináció, akkor ez meg innovatív.
Magyarországon vagyunk, az itteni árakkal kéne összehasonlítani.
Ők azt mondták, hogy a többi magyaroszágon elérhető szolgáltatónál lesznek olcsóbbak.
De IGENIS, hogy jó nekem, hiszen olcsóbb. Miért ne lenne jó nekem? Nem a marketingszöveget kajáltam be, hanem felmentem a honlapra és más szolgáltató honlapjára is, és jééé olcsóbb. Nem is kevéssel. Ezen nem lehet mit trükközni.
Tehát aki azt mondja, hogy nem olcsóbb, az egyszerűen hazudik, és nem lát ki a sötétség mögül. -
törölt tag
válasz
Jim Tonic #247 üzenetére
Az u23-tal pl mi baj?
Miért, akkor hogy a jó ****** lehetne szemléltetni, hogy a fiataloknak szól?
Ők legalább megcsinálták. És legalább lehet lesz még egy közösségi hely, ami sok embernek be fog jönni, és nem 40+-os maffiózók fognak nagyfiúskodni a bárpultnál.Más országokkal való összehasonlításnak pedig semmi értelme. Ezt már részletezte Bog.
Majd akkor hasonlítsuk, ha a másik 2(3-4) szolgáltató is afelé tart.Egyenlőre "az van", hogy itt a legolcsóbb a kártyás tarifa. Kész.
-
törölt tag
Nem azt mondom, hogy nem lehet, de most egyszerűen nem lesz, és ezen nem kéne felháborodni. És szerintem ettől nem lesz rosszabb tömegek élete.
Djuice-nak nem lenne jó, mert akkor nem tudna ezzel kampányolni, amivel most teszi.
Meg ez az egész egyszerűen fiatalos, és a 30 évesek biza kinőttek ebből a styleból, amiről szól ez az egész.Hát nem tudom. Én a csajoknak szoktam örülni.
Voltam már olyan partikon, ahol alig lehetett megtalálni a gyengébbik nem egyedeit az azonos (és magas) belépőár miatt. Ez nem valami jó.
-
törölt tag
Szórakozóhelyes "diszkrimináció": ÉS? ez miért nem zavar senkit?
Ezt lehetne kedvességnek is nevezni a női nemmel szemben. Ha pedig nagyon a dolgok mögé akarunk nézni, ez csupán azért van, hogy ne kanbikákkal legyen tele egy ilyen hely...
Eleve nem értem, hogy mi ez a nagy divat mostanság e fogalom körül.
Ennyi erővel az is megkülönböztetés, ha egy kérdőívben megkérdezik a nemed...
Meg akkor a men's health és a nők lapja is kirekesztő.Hát nem tudom. Nagyon sok ember visel efféle hajat, és ez szerintem még bőven "hétköznapi". De lehet jobb, ha erről nem vitázunk, mert semmi köze az egészhez.
-
törölt tag
Neked meg most nem lessz itt szerződésed velük. Ennyi.
Sztem küldjünk ki valakit Brüsszelbe, mert ez a végletekig süllyedt diszkrimináció nem fogadható el a 21. század Európájában.Egyébként akkor meg a BKV diákbérletet kiadhatná egy BKV junior nevű cég. Szerintem senki sem indulna el asztalt borogatni. Legalábbis sok embernek van jobb dolga...Vagy csak szimplán eszébe sem jut ilyen.
ntomka: ha jól látom meg van fésülve.
Vagy legyen lenyalva, oylan kis úriasan, mint az 50-es, 60-as években?
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #109 üzenetére
Szerintem meg az az undorító, amit itt egyesek csinálnak.
Miért fáj ez enynire nektek?
NAgyon unatkozhattok, vagy valami kissebbségi komplexummal rendelkezhetnek a korhatár miatt hőbörgő emberek.
Nehogy már ne lehessen csinálni egy ilyen csomagot.
Van még 100 másik csomag meg szolgáltató, ahol ti is tudtok telefonálgatni, nem fogtok hálózat nélkül maradni. Igaz, nehogy a csóró diáknak legyen jó...
Agyam el dobom. Milyen diszkrimináció? Egyszerűen van egy iylen csomag és punk-tum. Tiszta ovi. Na én léptem is innen, mert már nekem fáj ez a jó magyar vér. -
-
-
törölt tag
Emberek, nehogy már a korhatár miatt kapjátok fel a vizet.
Ez kívülről nézve nagyon khmmm, az.
Meg ez az ombudsmanos dolog is elég erős...Amúgy amit én hiányolok: neten nem lehet SIM kártyát venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Synology NAS
- Tőzsde és gazdaság
- DJI topic
- LED világítás a lakásban
- Gitáros topic
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- sziku69: Szólánc.
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest