- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Nekem nem jön be az új dizájn, már túlzottan megszoktam a régit, azt még be lehetett állítani, hogy alapból csak egy vékony oszlop legyen a monitor szélén, legtöbbször csak simán szeretnék elindítani egy játékot, nem kell a sok plusz infó. Na mindegy, idővel ezt is meg lehet majd szokni.
-
BalaNce87
addikt
Amúgy már elég rég óta elérhető, a beállításoknál ott van már jó ideje az a +1 lehetőség, igaz én sose néztem mi az de valószínűleg az új steam volt ott.
-
törölt tag
Szerintem függ valamilyen szinten a telepített alkalmazásoktól is. Van nem egy, ami szereti a fontokat basztatni. Mondjuk annyira nem érdekel, lecseréltem a CDR X4 saját Arial-jára, azzal nincs baj.
Mini View: megtaláltam akkor a számomra legkomolyabb visszalépést. Hiába tiltok le jópár számomra felesleges oszlopot, akkor sem lehet egy bizonyos szélesség alá vinni. Eleve minden nagyobbra lett méretezve. Azt sem értem miért nem lehet csak simán ikonokat megjeleníteni, miért kellenek mindenképpen az képek. Egyelőre betudom annak, hogy beta, de ez így nagyon nem jó!
-
Morden24
nagyúr
-
törölt tag
A betűtípussal mindössze annyi a probléma, hogy a Win-ben levő Arial csak a sima verziót tartalmazza, a Bold-ot nem. Szóval vagy telepít az ember egy normális Arial-t, vagy átírja a fontokat.
Én látom rosszul, vagy tényleg nincs most már Mini View?
-
Cobrusz
senior tag
kipróbáltam tetszik
nekem is az elején bugos volt
át kell írni a betű típust és jó lesz -
akangels
tag
Én gyors újból raktama gamet DVD ről és megvan oldva a dolog
Ha már itt tartunk akkor a Steamem:akangel93
-
dbius
veterán
Nekem is két játéknál úgy érezte a bétára váltás után, hogy nem teljes a játék, ezért elkezdte letölteni, de nem az elejétől, egyiket 70%-ról, a másikat meg már nem tudom honnan. Gyorsan kiléptem, a korábban backupolt steam mappából visszamásoltam a frissíteni kívánt játékokat és utána már nem akarta még egyszer letölteni/frissíteni.
-
akangels
tag
Friend list nekem is eltünt tegnap de mára volt vm update amivel jó lett... a steam mappájába a ahol a játék van nekem a játék mappája csak 4,6 giga :SSSS nem tom mit csinált ez a beta a steam el meg a játékommal de mostmár nagyon felba**ott :S
-
j0k3r!
őstag
havernak meg eltunt a friend listje, de nekem jo (meg) : )
-
P00By
nagyúr
Engem már nem érint(az előző változtatás annál inkább
), de majd ránézek, mert érdekel mit alkotnak.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem maga a steam tök ugyanúgy néz ki, másképp kéne, hogy kinézzen?
-
moli.hu
őstag
az uj meg nem megy wine-on..
-
menalcas
őstag
Este kipróbálom
-
Fortissimus
őstag
jo, hogy frissitik a rendszert, de en inkabb megvarom a full verziot.
-
moli.hu
őstag
es ez mar mukodni fog nlite-olt winxp-n? (mp, ie kiirtva.)
csak mert az osszes tobbi jatek mukodik, meg a retail standalone valve jatekok is, a steam nem.ja, es gratulalok, hogy csak mukodo steamen belulrol lehet letolteni a tovabbfejlesztett steamet.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Lord Gabor #13 üzenetére
Köszönöm
Függetlenül ettől én részemről ráérek, szépen javítsák ki ők a fuckup-ot, én nem állítgatok miattuk semmit
-
Lord Gabor
csendes tag
Nekem ezzel működik, Steam fórumán találtam:
"The problem is caused by a setting in Internet Explorer's connection settings. Under "LAN Settings" in the Internet Options, if the box "Automatically detect settings" is checked, the Steam browser will not function. Once the box is unchecked, and Steam restarted (note I do not use a proxy) the browser works properly. So to fix the problem, open IE, go to Tools -> Internet Options ->Connections -> LAN Settings, and uncheck "Automatically detect settings," then close and re-open Steam." -
@rglaaf
veterán
ha ki jön a végleges automatikusan frissül az újra?
-
Morden24
nagyúr
Nekem is nagyon bejön az új Steam (le sem tagadhatnák, hogy honnan szedték: Zune), ellenben nálam meg testshell-error kiírás van a Library-n kívül mindenhol.
Végülis mindegy, most jódarabig nem tervezek vásárolni rajta -
wednesday
őstag
Majd ha végleges lesz akkor váltok.
-
Nekem is tetszik az új, csak nálam előjön egy olyan bug, hogy nincsenek feliratok a menükben (a menüpontok üresek, de ugyanúgy rájuk lehet kattintani). A hivatalos fórum szerint sokaknál előjön ez a hiba.
-
iSonic
addikt
Nekem bejönnek a változtatások
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Interactive Brokers társalgó
- Goddess of Victory: Nikke
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- OLED monitor topik
- Építő/felújító topik
- Cyberpunk 2077
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest