Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
WonderCSabo #25 üzenetére
Viszont ekkor kapna olyan antitröszt pert a nyakába... valsz. meg kellene szabadulnia a grafikus chipjeit és a chipseteket gyártó részlegtől is.
-
schwanz
tag
válasz
WonderCSabo #13 üzenetére
Nekem is az van, meg is vagyok vele elégedve (a HD2xxx-es sorozatot leszámítva nincs okuk szégyenkezni). Sőt az X2-es is elég nekem momentán. Nem az a baj önmagában, hogy fölvásárolták az ATi-t, ez logikus lépésnek tűnik még az idő távlatából is, hanem hogy mennyiért. Minden tartalékuk beleölték, és a veszteségeket még azóta sem győzik leírni.
Gabás: jó jó, de most meg ott vagyunk, hogy már a CPU-piacot fenyegeti ugyanaz a veszély, és ezen még jószándékú arab befektetők sem biztos, hogy segíteni tudnak.
-
Mackósajt
senior tag
válasz
WonderCSabo #13 üzenetére
Gyakorlatilag semmi, sebtapasz a tüdővérzésre, ahhoz képest, hogy mennyi kellene nekik az egész cég nyereségességéhez. Ráadásul ezeket a szörnyű pénzügyi eredményeket úgy érik el, hogy évekkel ezelőtt kitűzött, a jövő szempontjából fontos beruházásokat halogatnak. (És ez csak ami látszik is - hogy mennyire van padlón a fejlesztési keret ahhoz képest, ami kellene, az csak sejthető.)
-
Raymond
titán
válasz
WonderCSabo #1 üzenetére
A jol meno GPU uzletaguk az egyik kedvenc mituszom
Itt a grafikus reszleg utobbi ket eredmenyei negyedevenkent es osszesitve:
08Q4 - 10
08Q3 + 47
08Q2 - 38
08Q1 + 13
----------
2008 + 12
07Q4 - 12
07Q3 - 3
07Q2 - 50
07Q1 - 35
----------
2007 -100Forras: [link]
-
sh4d0w
félisten
válasz
WonderCSabo #1 üzenetére
Az a baj, hogy a GPU-kon elég vékony a haszonkulcs (bár nagyobb, mint a ződeknél), egymagában képtelen nyereségesbe fordítani a teljes céget.
schwanz: nem nagyon értem az intel lépését. Ha az AMD kimúlik, mint processzorgyártó, az intelnek ronda trösztellenes törvényeknek kell majd megfelelni, amiknek most még nem. Jelenleg az AMD a csúcskategóriában (sajnos) nem versenyképes velük, szvsz nincs racionális oka az intel kötözködésének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest