- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Jó. Ez becsülendő is, az tény. De akkor jó lenne olvasni a Vega-k gyártási problémáikról is, az árazásról is (ennyi idő után már illett volna valami konkrétummal előállni ha már olyan szoros a kapcsolatod velük) és egyébb AMD-s hírekről amiket máshol olvasni. Ezeknek is utána tudnál szerintem rendesen járni.
-
.LnB
titán
Lehet így is írni erről: [link]
-
.LnB
titán
Ha megragadsz egy cikket mint ez, akkor minden cikk kimagyarázható. De ha évek óta olvasod a cikkeit, kommentjeit, akkor átláthatóbb a helyzet. És én úgy gondolom, hogy ha neki szabad ennyire egy oldalra húzni. Még ha burkoltan is. Akkor én is felszólalhatok ez ellen normális hangnemben. Még ha ez sokszor, sokaknak már fárasztó is.
-
.LnB
titán
válasz
enricotoxic #48 üzenetére
Azt nem ez okozza, a R6:Siege-dzsel valamit elcsesztek a fejlesztők. Olvastam már erről.
-
.LnB
titán
Soha az életben nem szaroztam, és szaroznám le Abu munkáját. Viszont a pártatlansága tény, ezek áthallása a cikkein keresztül pedig megkérdőjelezhetetlen. Bármikor amikor felszólaltam ez ügyben, tisztelettel szóltam Abu-hoz, azt hiszem tenne is ellene ha nem így tenném. Néha volt viccelődős gif, kép, komment, de egyszer sem jelezte felém, hogy sértő lett volna. Szal' csüccs.
ÍgyvanAbu vagy nemígyvan?
-
.LnB
titán
válasz
->Raizen<- #31 üzenetére
Nem kamu a hír, ilyet azért ne mondjuk. Csak már megint az NV-vel van gubanc. Nekem sincs semmi bajom, ezeket videókkal is tudom bizonyítani. De ettől függetlenül lehet, hogy másoknak van. Én ezt elhiszem. Csak...
-
.LnB
titán
válasz
->Raizen<- #3 üzenetére
Hazudsz! Vagy, nem láttad még AMD videókarival, hogy milyen is lehetne valójában!! (Az a vaj sima 30fps)
-
.LnB
titán
A Ph!-s cikkek alapján az NV-s felhasználók a világ legnyomorultságosabb, legmeggyötörtebb, legszerencsétlenebb, legjobban átvert, stb stb. emberei. Komolyan mondom ilyen nyomorultságos életet a legrosszabb ismerősömnek sem kívánnék.
A valóságban meg....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest