- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
Tehát akkor a zöld kártyát vásárlók nagy része ütődött és egyedül te vagy itt helikopter?
Ezt egy szóval sem állítottam, elvakultságot vélek felfedezni, ha már rögtön effelé próbálod elvinni a beszélgetést, amellyel csak annyit próbáltam mondani, hogy attól, hogy valami piacvezető termék nem jelenti azt, hogy a legjobb választás.
egyedül itt a PH-n vannak szembetűnően diszkriminatív módon megírva a cikkek.
Érdekes meglátás, azonban ha ez tényleg így lenne, akkor valószínűleg az említett cégek diszkriminatívan lépnének fel eme kis ország, nemzetközi szinten mérve apró portálja ellen. De lehet, hogy nem mernek újat húzni az Abuval, mert őket is jól agymossa. De lehet, hogy már meg is tette... Uram légy irgalmas!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Én nem haragszom az NV-re. Miért is tenném? Egy csomó ajándékom van tőlük, amit a munkám elismeréseként kaptam. Sosem bántottuk egymást.
De nyilván a munkám elsődlegesen gyártófüggetlen, tehát az ajándékok, bár jól esnek, de nem változtatnak semmin. Ezért egy hálás köszönetet tudok adni maximum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Metal topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Társasjáték topic
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- További aktív témák...
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest