Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mukievil
tag
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Nem mindenfél modul van benne ?
-
-
zazahoho
őstag
nálunk is kéne ilyen akció!!!de kis hazánkba ezek soha nem jutnak el

-
mukievil
tag
http://mobilarena.hu/hir/meego_1_0_netbookokra_es_nokia_n900-ra.html
még itt is van hír róla
-
mukievil
tag
Már nem azért de futni fog rajta a meego, sőt ,már fel is lehet rá tenni, egyes verziokat, csak még telefonfunkciok nincsenek benne ha jol tudom, igy nem érdemes...
-
geri|
aktív tag
respect

-
jbush
tag
Én meg szívesen bevállalnám a becserélni kívánt telefonokat, legalábbis egy részét

Több mint 300$-t adnak, ha kicsinálhatnak egy négyes szifont? Biztos kedvüket lelik benne![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Ilyen "támogatás" után már csak púp a hátukon, pedig mekkora reklámszöveggel kezdték árusítani.
Van egy olyan érzésem, hogy a MeeGoo-val (vagy mivel
) is ugyanez lesz... -
kíváncsi voltam ugyan az n900 telcsire, de az n97 után már nem vágtam bele, inkább jött a galaxy s - 3 hét után úgy érzem, hogy nem bánom meg!
amúgy én sem mostanság kezdtem, 1997. áprilisa óta volt néhány mobiltelefonom, és ~ 80% nokia volt, de mostanság már váltani kellett, belefásultam már a végére...
voltak nokia telcsik, amik régen nagyon hozzám nőttek, például; 6110, 6150 és főként a 7110 - utóbbiból van egy 10 éve kifogástalanul működő példányom!
az n95 és az n95 8gb is elég sokáig húzta nálam, 16 - 16 hónapig probléma nélkül, hűségesen szolgáltak, de az n97 volt a fordulópont, amikor a közel egy éves telcsiknél sorban panaszkodtak a tulajok, hogy lekoptak oldalt a gombok, meg a keret is kezdett - hát én azt nem vártam meg, 8 hónaposan ment a levesbe, mert szerintem ez ebben az árkategóriában nem engedhető meg!
-
dani54
tag
Nem igaz, én ilyen telót akarok, de nem engedhetek meg maganak 110 ezerért telefont, erre meg..... Itthon nem lesz ilyen?? Szerintem amúgy a Maemo simán felvehetné a versenyt a többiekkel, csak valahogy támogatni kéne, nem elszórni

-
EczkE
veterán
Nekem ennyiért sem kéne.

-
plus44
veterán
Jó azért ennyiért kellene

-
.bableWes
őstag
ha LG-t adok érte akkor mivan?
-
MittuDomain_
őstag
Kár hogy nem GSM modul van benne.

Különben ebayről 300 dodóért bejönne szállítással együtt, és mindenki jól járna. -
Quasi_modo
nagyúr
Ezzel nyiltan bevallották, hogy ez az oprendszer (régóta) levan.
Nehogy a MeeGo helyett is mást találjanak ki egy év múlva. -
itsmeyeah
tag
Nálunk persze nincs ilyen...

-
hans87
tag
Ez milyen!?!!?? LOL.
Ennyiért N900? Aminek a rendszere egyébként is tetszik?
-
pont néhány hete intettem búcsút a gyártónak sok év nokiázás (n80, n95, n95 8gb, n97) után, de ennyiért vennék egy elfekvő darabot - persze csak második telcsinek, a galaxy s marad az elsődleges!

-
DiVaD
senior tag
Ennyiért jó vétel lenne szvsz. Amúgy meg kár, hogy ez a fa csemetés dolog nem elérhető itthon, mert van jópár elfekvő Nokia itthon.

-
erdoke
titán
A képen az áll, hogy levonják a 280 dollárt ÉS a leadott készülékek értékét.
Mai árfolyamon egyébként 199*222*1,1 a Ft ára (átlagos kinti ÁFA, persze vámmal nem számolva). -
skrabi
senior tag
40k?
OO -
hemaka
nagyúr
nem csodálom

-
peugeotmate
addikt
Ennyiért kéne, de nagyon!

-
Valzor
aktív tag
Mit nem adnék egy ilyen kütyüért
Sok Androidos teló tetszik, de az N900at is bevállalnám simán. -
sbazsi
veterán
Úgy látszik a nokia is szabadulni akar a nokia cuccoktól, nem csak a felhasználók
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Harlek
tag
Valahol várható volt ez a lépés, de a Nokia saját hibája, hogy összevissza kacskaringózik a különböző op.rendszerek között. Bár, ha lehetne frissíteni az N900-at MeeGo-ra, akkor szerintem azzal jobban járnának.
-
Xaels
félisten
Ez valami durci ár
Mondjuk nem szeretem a nokiát az anyaghasználatuk és egyéb gyerekbetegségeik miatt, de ennyiért még bnőmnek is vennék egyet lehet. -
Graphics
Jómunkásember
Kéne

Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 12/512
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) is ugyanez lesz...