- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
balinlin
senior tag
Hát engem a hideg rázott, mikor a gumiharangról volt szó. Maradjon csak ilyen az airpods, amilyen eddig volt
-
FIREBLADE78
addikt
Ez az!
Gondolnak a kis fülűekre is.
-
Jó hogy marad ez a kialakítás és marad alternatíva választás terén .
-
Tibee86
nagyúr
Örvendetes lenne, az örökkévalóságig nem tudom használni a kettest.
-
.Szaki.
addikt
Eredetileg gyűlöltem az in-ear füleseket, de a Buds nagyon ki lett találva, ezért is örültem, hogy az AirPods is ilyen kialakítást fog kapni. Sajnálni fogom ha nem, de mondjuk az Apple fülhallgatói eleve nagyon kényelmesek, szóval nem lenne nagy kompromisszum a hagyományos Apple féle sem. Hónap végén kiderül milyen lesz.
-
pocokmz
csendes tag
Hála az égnek, személy szernt utálom ezeket az agybadugós füleseket, nagyon jó hogy marad alternatíva
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Gizmochina képei nem annyira lelkesítők, mint amennyire a korábbi információk alapján gondoltuk.
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest