- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sok helyen van XP, sok helyen megbukik a teszteken a 10, sok helyen tiltva van. Sok a "sok helyen", kicsit mese.
Tudom, hogy cégtől függ, hogy mit lehet használni, de a számok jobban érdekelnének.
Nagyon is hallgat a felhasználók véleményére a Microsoft, ezért van az Insider, ezért van a visszajelzésre app, ezért van a telemetria. Mikor küldtél utoljára visszajelzést bármiről? És az ismerőseid? Esetleg találkoztak olyan hibával, amit a KB XXXX frissítés később javított, de nem telepítették, mert csak? A fórumokra hiába írsz. Na, ezért olyan a 10 amilyen."Nem azért használják az emberek a Win -t mert szeretik, vagy mert jó, hanem mert nincs más."
Vagy mert jó, mert tetszik a design, vagy mert stb.A felhasználónak szerintem teljesen egyértelműen írja a rendszer, hogy mi a Onedrive, mi a Facebook app, és hogy éppen hova jelentkeznek be. Felesleges ezzel takarózni, hogy a felhasználó úgyis hülye mindenhez. Egyébként mindenhonnan van visszaút. A piszkálásokat meg egyetlen app törlésével meg lehet szüntetni (konrétan az "Office letöltése" appot kell törölni, az másra nem is való).
-
törölt tag
válasz
#51736960 #280 üzenetére
Gondolom anno a Win7-nél is ezt mondtad, ha az XP nem ismerte fel a hardvereket. A 10-ben sem kell semmilyen közösségi szolgáltatást használni, nem kell felhőzni, nem kell bejelentkezni. Csak a lehetőség van meg rá.
Amúgy 100%, hogy a modern Linuxokban is vannak ilyen funkciók. -
törölt tag
Huhh, vannak itt érdekes hozzászólások
Az idő tényleg megszépít mindent. Ha már DT, én emlékszem arra, hogy a Win7 megjelenésekor bizony nem mentek fel a korábbi verziók (most utánaolvastam, valami SPTD driver nem volt jó), de talán a Vistánál is ez volt. Egyébként még ott tartok, hogy azt nem is szabad használni, mert elküldi az összes felcsatolt kép adatait a szerverükre. Azzal mi van?
Az XP első topikjában meg már a 3. hozzászólás is az adatgyűjtésről és a szolgáltatások kilövéséről szólt
Amúgy nem értem, miért nem kapcsoljátok ki a SmartScreent? Ugyanis az tiltja le azokat a programokat, amik szerinte inkompatibilisek. Meg érdemes mindenből frisset használni.
euzsolt: Elhiszem, hogy kényelmes neked az a program, de én ha meglátom, hogy "Immunize", már menekülök is. Inkább magam oldom meg, ha akarom, akkor tudom is, hogy mit csinálok
-
törölt tag
válasz
szaszlaci #92 üzenetére
Elég szubjektív okokat írtál (már amit), ez rendben van. Használd tovább azt a rendszert ami neked kényelmesebb. Viszont azt el kell fogadnod, hogy nem fogják a végtelenségig támogatni (ahogy semmilyen szoftvert sem), és már közeledik az EoS. A W7 még más elképzelések alapján (és más időben) készült, nem lehetne akkor sem keverni a 10-zel, ha a Microsoft megbolondulna, és SP-t gyártana. Egyébként a felsorolt előnyöket a Vista is már tudta, arra nem váltottál?
-
törölt tag
válasz
laceszgamer #16 üzenetére
Steamet használsz, ugye? Abban az adatgyűjtést nem lehet kikapcsolni, sem korlátozni (illetve lehet olyan módon, hogy a felugró kérdőívet nem töltöd ki). Ismerik a géped hardvereit, a telepített programjaidat, pár szoftveres adatot, az aktív időszakaidat, hogy akkor hogyan töltöd az időd, a játékokkal kapcsolatos szokásaid, a Steames kapcsolataid, a telefonod típusát, stb. Ha a Valve holnaptól a szerződésbe írja, hogy minden indításnál kérdőív lesz, akkor vagy elfogadod, vagy törölteted a fiókodat tokkal, vonóval, pénzvisszafizetés nélkül. Melyik a rosszabb? Az MS-féle crash report és használt (modern) appok adatainak alapértelmezés szerinti gyűjtögetése, vagy a Valve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Renault, Dacia topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest