Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Misi1979

őstag

válasz micimacko #83 üzenetére

Szerinted az androidos eszközt használók hány százaléka használ alternatív böngészőt?

Hány százalékuk tud erről a problémáról?

Megint a térképpel jössz, miért? A térkép képes letörölni az iOS eszközök felhasználói adatait? Egyébként egy béta programról beszélünk, ami óráról-órára fejlődik..

Antennagate: érdekes, ha nincs/nem volt ájfonod, hirtelen lesz legalább egy (de inkább 3) ismerősöd, akik falhoz vágták/eladták/lecserélték az i4-üket. Fura ez:)

Nekem volt i4-em, ha nagyon erősen szorítottam megfelelő helyen, le tudtam venni kb 1 pálcikát a térerő jelzéséből. A megoldás az volt, hogy ne oda tegyem az ujjam, amikor szorítom a készüléket..

• Misi1979

őstag

válasz micimacko #76 üzenetére

Oh, egy apple-bennfentes, végre. Kaspersky-nél dolgozol vagy az Apple-nél?

http://engadget.com/2012/05/14/kaspersky-exec-calls-mac-os-really-vulnerable/

A cikkben azt írják, hogy az osx sebezhető az új típusú támadásokkal, bacikkal szemben.
    Semmiféle windowsos összehasonlítás nincs:) persze biztos véletlen, hogy a Kaspersky a nyilatkozat végén a saját, mac-es vírusírtója hasznosságát fényezi:)

Szerinted:
    1: egy vírusírtóval-tűzfallal felvértezett win7-es pc vagy egy "pucér", frissen telepített mac a veszélyeztetettebb a neten, ha ész nélkül szörfölünk, kattingatunk-letöltünk?
    2: egy "pucér" mac és egy "pucér" pc (de szépen alliterál) közül melyik szed be több vírust-spy-malwaret 1 év használat után?

Szokásos védekezés az, hogy a windows jóval elterjedtebb, jobban megéri rá vírust írni.
    Én erre azt mondom, az átlagos mac user jóval nagyobb vásárlóerővel bír, ergo több pénzt lehetne belőlük "szakítani". Mégis eseményszámba megy, ha találnak egy mac-es kórokozót..

Új hozzászólás Aktív témák