- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
skylinelaca
senior tag
visszaraktam az 5.1.1-et. Így másfél nap. Nem látatlanban mondom, van ilyen telefonom, tapasztalatot írtam le. És mint írtam semmi mást nem csináltam iOS 6 alatt mint ment a viber, semmi molesztálás nem volt. Viszont pozitívumként hoznám fel hogy rendkívül gyors lett vele a webböngészés.
-
Gicz
addikt
4S em van megjelés óta, ios6 a megjelenese óta van szintén, és nem tapasztaltam gyorsabb merülést én sem... Este 10 kor mindig van még bennne 20%. Ugyan ilyen volt 5.1.1el is.
És onnantól h egy napot kibír, nekem megfelelő az üzemidő
-
rbence
senior tag
válasz
skylinelaca #121 üzenetére
Ott már sajnos az sem kizárt,hogy megadta magát az akksi
Nekem tavaly volt 3GS-em és próbálgattam mindenféle rendszerrel,de ha nagyon molesztáltam,másfél óra alatt le lehetett meríteni teljesen. -
skylinelaca
senior tag
én felraktam 3GS-e, tudom hogy nem ez a fő céleszköze az ios6-nak, de eggel 8kor vettem le a töltőről , és jelenleg 28%on van... és csak a viber ment rajta edge hálózaton.
-
Gregorg
tag
az egesz csalad teszteli a iPhonet. anyunak ketto, apunak 13 oraval lett hosszabb az uzemido a iOS 6-tol. nekem spec 2.4338438 oraval rovidebb ee biztos, mert poweruser vagyok, mindig nyomulok valamerre. hugom meg hulye, neki egyebkent is lassabb lenne, foleg hogy most japan utan megint ket honapig braziliaban van, allandoan cseveg a baratjaval aki jol jart mivel 5 oraval lett hosszabb a far... uzemideje.
ez ilyen nokia akkuszivo kijelzo szintu hir. a sok balek meg elkezd ragodni rajta. hajra mobilarena.
-
Zoleee85
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #114 üzenetére
Nem mellesleg... Tegnap reggel nyolckor vettem le töltőről. Most van 48%-on. Közbe GPS, millió hívás, sms, Wifi. Szóval nekem gyárilag is jobb volt az üzemidő. Felőlem akár csökkenhet is.
-
Zoleee85
csendes tag
Sziasztok!
I4S-el én is tapasztalom az üzemidő csökkenést. Mondjuk ez attól is függ, hogy hálózatról vagy USB-n töltöm. A hálózatnál jobban muzsikál. Ezt lehet, hogy csak én beszélem be magamnak... Annyira nem zavaró az akku gyengesége...
Ugyanakkor a segítségeteket kérném, mert másik eddig nem tapasztalt hibát vettem észre a 4S.-en. Ha huzamosabb ideig be van kapcsolva a kijelző pl.: GPS használatnál...a kijelző egy idő után kb. 3-5 perc elhalványodik. Ilyenkor fő gombra vagy képernyő gomba katt, és vissza áll eredeti fényerőre. Olyan mintha takarékos módba állna át egy bizonyos idő után. Na most ez eddig nem volt. És pont a gps-nél nem ok a dolog. Lehet, hogy csak el állítottam valamit?
Előre is köszönöm szépen.
-
pronyo
tag
válasz
economist85 #110 üzenetére
-
economist85
csendes tag
IOS6, iPhone 4S: semmi változást nem tapasztaltam az üzemidőben. Szinte állandó wifi, 1 óra telefon, skype, viber, e-mailezés, néha böngészés sok üzenet: a nap végére ugyanúgy enni kér. Gyanítom ezt más okos telefonok sem bírják jobban.
IOS6: Én elégedett vagyok. Maps-ot eddig sem használtam, a híváskezelés jó hogy végre fejlődött, nekem nagyon hiányzott, a passbook meg van de minek?! tehát nem zavar. Youtube hisztit sem értem, böngésző megnyit bármit, akinek kell meg egy kattintás az ingyenes kliens. Többi dolog a menüben meg maradt letisztult és könnyen kezelhető, ahogy azt szeretem.
Tudom hogy divat a két véglet "iPhone a császár" meg "fikázzuk ezt a szart", de az objektivizmus teljes hiányát nem értem!
-
floatr
veterán
Nem ez lenne az első eset, hogy a régebbi széria kicsit komótosabbá/problémásabbá válik, ahogy jön az áldott frissítés, és egyből sokan gondolkoznak a készülékcserén...
-
Nem vettem észre én sem még...
-
szekfizsolt
senior tag
I4S-nél abszolút nem merül jobban, mint az iOS5-el. Nekem teljesen ugyanannyi az üzemidő... Inkább i4-nél hallottam, hogy jellemző lenne, de arról nincs saját tapasztalatom...
-
-
kriszpontaz
veterán
Én sem tapasztaltam üzemidő csökkenést. Vagy nagyon egyedi eset, vagy user error (rosszul fogod
).
-
erdoke
titán
Nincs más üzemidő probléma, mint amikor hirtelen tízmilliók frissítenek, és egy kis részük nem jól sül el. Tipikusan egy sok tucat progival, nem ritkán jailbreakelt cuccokkal televágott rendszer visszaállítása okozza a galibát. Nyomsz egy restore-t frissítés után, és megszűnnek a gondok.
A fika csak gyűlni fog, az iPhone az, amire minden szereplő figyel. Aki nem látja az iPhone 5 újításainak eredőjét, az vegyen/használjon mást, ne a fikatengerbe próbáljon még sós vizet hordani... Csakhogy nem bírják megállni. -
Wyll
őstag
Én érzem csak, hogy gyűlnek a felhők az eddig "tökéletes" cég feje fölött?
- iPhone 5 - gyűlik a fika, hogy nincs benne igazi újdonság
- iOS 6 - Maps probléma, üzemidő probléma
Mi fog még kiderülni? És vajon miért van mindez? Mert Steve elment? Nem csodálnám (bár biztosra kiderülni sosem fog). -
butyek
senior tag
Én még nem láttam ennyi negatív hírt egyik új verzióval, vagy iphone-nal kapcsolatban sem. Ez a mostani váltás nem jó reklám nekik.
-
erdoke
titán
WiFi, 3G folyamatosan bekapcsolva, leveleket szedeget le, más appok is aktívan keresgélnek neten, és még telefonálni is szokott.
Persze az is igaz, nálam igen ritkán volt estére 40 % fölött, OS verziótól szinte függetlenül...Most az i5 17 %-on van, kicsivel éjfél után vettem le a töltőről.
-
erdoke
titán
válasz
pufferzóna #91 üzenetére
Kész káosz, reggel 6 óta most esett 79 %-ra a feleségem iOS6-ot futtató i4S-ének akksi töltöttsége. Szerintem holnap rohanunk a szervizbe, mert estére akár 20 %-ig is lemehet.
OMG -
pufferzóna
tag
Egyik rossz hír a másik után... Katasztrófa a térkép, nem újul meg az operációs rendszer, kopik a festés és most kiderült, hogy másokkal ellentétben még az üzemidő is csökken?!
-
kolosanyi
veterán
Kísérteties a hasonlóság az ICS frissítéshez. Nálunk, a Nexus topikban is sok volt a panasz, meg sokan az ellenkezőjét állították. Nálam pl nem merült jobban a készülék, de nagyon tovább se bírta. Annyi, hogy minden ROM telepítés tiszta nálam, mindent törlök, amit lehet. Így még sose volt gond.
( #66 ) Misi1979
Nálam a Nexus védett. Nem hivatalos JB ROM, mondjuk nem is a fos gyári böngészőt használom. De egy MIUI ROM meg alapból jobb választás, biztonsági szempontokból nagyon jól össze van rakva. Arra nem tér ki a cikk, hogy a Samsung és HTC készülékeken kívül más gyártó termékei is veszélyeztetettek-e, pl a Nexusok. Ha nem, akkor valószínű, hogy megint a gyártói gányolás ékes példáját látjuk...( #76 ) micimacko [B/]
Baromság, nem alapértelmezett a Chrome. -
vagamo
őstag
válasz
Angel1981 #85 üzenetére
Szerintem is!
De nálam a jelenség összefügg a 3G-vel, egész addig míg ki nem kapcsolom forrósodik a telefon hátulja és visszaszámol a töltöttség. A jelenség tipikusan olyan, mint ha zárlat lenne, nem tudom, hogy a 3G-tud e zárlatot csinálni, a működését nem ismerem. De az egészben a csavar az, hogy nem mindig van ez a jelenség, de mindig megszűnik ha kikapcsolom a 3G-t.
-
Misi1979
őstag
válasz
micimacko #83 üzenetére
Szerinted az androidos eszközt használók hány százaléka használ alternatív böngészőt?
Hány százalékuk tud erről a problémáról?
Megint a térképpel jössz, miért? A térkép képes letörölni az iOS eszközök felhasználói adatait? Egyébként egy béta programról beszélünk, ami óráról-órára fejlődik..
Antennagate: érdekes, ha nincs/nem volt ájfonod, hirtelen lesz legalább egy (de inkább 3) ismerősöd, akik falhoz vágták/eladták/lecserélték az i4-üket. Fura ez
Nekem volt i4-em, ha nagyon erősen szorítottam megfelelő helyen, le tudtam venni kb 1 pálcikát a térerő jelzéséből. A megoldás az volt, hogy ne oda tegyem az ujjam, amikor szorítom a készüléket..
-
Angel1981
veterán
Nem csípem az Almát, de nincs ez kicsit felnagyítva?
A felhasználók hány százalékánál fordul elő?
Környezetemben több Phone-os van, frissítettek is, de sehol semmi gond. -
Misi1979
őstag
válasz
micimacko #76 üzenetére
Oh, egy apple-bennfentes, végre. Kaspersky-nél dolgozol vagy az Apple-nél?
http://engadget.com/2012/05/14/kaspersky-exec-calls-mac-os-really-vulnerable/
A cikkben azt írják, hogy az osx sebezhető az új típusú támadásokkal, bacikkal szemben.
Semmiféle windowsos összehasonlítás nincspersze biztos véletlen, hogy a Kaspersky a nyilatkozat végén a saját, mac-es vírusírtója hasznosságát fényezi
Szerinted:
1: egy vírusírtóval-tűzfallal felvértezett win7-es pc vagy egy "pucér", frissen telepített mac a veszélyeztetettebb a neten, ha ész nélkül szörfölünk, kattingatunk-letöltünk?
2: egy "pucér" mac és egy "pucér" pc (de szépen alliterál) közül melyik szed be több vírust-spy-malwaret 1 év használat után?Szokásos védekezés az, hogy a windows jóval elterjedtebb, jobban megéri rá vírust írni.
Én erre azt mondom, az átlagos mac user jóval nagyobb vásárlóerővel bír, ergo több pénzt lehetne belőlük "szakítani". Mégis eseményszámba megy, ha találnak egy mac-es kórokozót.. -
micimacko
aktív tag
Rosszul gondolod, mert mind érintett...a Nexuson is használhatok a Chrome-on kívül mást
. Nem az a lényeg...akkor lenne probléma, ha olyan hibáról beszélnénk, amire nem lenne megoldás. Itt kapásból 2 böngészőt is említenek, amivel a hiba nem jelentkezik. Akkor miről beszélünk?
Az IOS6 térképe meg sokkal nagyobb baromságokra képes. Mégis kikerülheted, ha jól emlékszem a böngészőben futtatott maps-sel. Vagy az antennabotrány 4-es esetében. 3 kollégám is cseréltette a készülékét annak idején, mert ennek következtében néha a vonal is megszakadt. Azt gondolom, hogy az sokkal komolyabb probléma volt. -
Nekem speciel közel 10%-kal javult az akkuidő iOS6 alatt. Úgy látszik nem ez az általános.
-
Prof01
veterán
hmm.. ez nem túl jó hír..
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Gadgetfan_ #77 üzenetére
csak napi 200hsz van arról, hogy x üzletben kifogyott, és már nagyon várom, hogy legyen 1-3 hét múlva újra...
az apple maximumra fejlesztette a rajongói
színvonalathypet is. -
Gadgetfan_
senior tag
"Mert a "készlethiány " egy menetrendszerinti marketing. Amiböl kevés van, vagy elfogyott, azt biztos hogy többen keresik. A raktárakban meg tömve várják a készülékek hogy jöjjön az ujabb roham."
Azért üzleti vállalkozásba ne nagyon kezdj, mert fogalmad sincs hogy működik a piacgazdaság. Szerinted az Apple ül a készleten és hagyja, hogy közben párszázezer potenciális vásárló, akik esetleg nem elkötelezettek a platform felé, és nem akar heteket várni az új telefonjára, Androidos vagy Wp-s telefont vegyen közben...
-
micimacko
aktív tag
Ahogy az is benne van, hogy pl. Chrome alatt a hiba nem jelentkezik...Jelly Bean-ben alapértelmezett böngésző a Chrome. Akkor miről is beszélsz? Szerintem ettől sokkal nagyobb égés a saját térkép égésük
De mondhatnám aztis, hogy az Apple nemrég kötött szerződést a Kaspersky-vel (vagy valamelyik másik nagy fejlesztővel), mert annyira le vannak maradva a sebezhetőség területén, hogy a Windows hozzájuk képest egy bevehetetlen erődítmény. Ez téged pl. nem zavar?
-
doma000
csendes tag
tom hogy okostelo de azert az varhato lenne tole legabb ha nemis a nap vegeig de a munka vegeig kibirhatna mert vegelus munkaeszkoz vagy mi a fene hat akkor_?
bosszanto ha akkor merul le mikor epp kene hasznalnod -
doma000
csendes tag
[moderálva] 4S kb fel nap meg annyi se helymeghatarozas nelkul kb 1,5-2,5 ora telozassal lemerul 10% ra vagy meg lejjebb is a regi verzioval siman elment estig hogy kb meg volt rajta 25-30%
negativ a velemenyem varom a frissitest vagy a problema orvoslasat[ Módosította: 7 ]
-
Misi1979
őstag
válasz
Mr.Csizmás #72 üzenetére
Igen, van is most is szerintem, HA jailbreakeled az eszközt ÉS engedélyezed, hogy be lehessen ssh-zni rajta ÉS nem állítod át a default jelszót (alpine).
-
nuke7
veterán
nem. teljesen mellé lőttél ezzel a hsz-el.
semmilyen más apple termék nem kell ahhoz, hogy az iphone-t 100%-osan ki tudd használni.
nekem otthon pc a nagygépem, és az ipad-tol kezdve, az összes iphone-on teljesen jól működött minden funkció. sőt. az icloud jobban is megy win7 alól, a kliensnek köszönhetően. (bár, ez inkább olyan win-es megoldás)
de TE csak flame-t akarsz kelteni, és mellébeszélni/mellé magyarázni amit írtam.
NE adj a számba szavakat, különösen akkor ne, ha hülyeség -
Misi1979
őstag
Mi az, hogy "valóban kompatibilisen tudja használni"?
Melyik apple-szolgáltatás nem működik windows-on, ami működik mac-en?
Hú, hirtelen csak egy dolog jut eszembe, bár ez nem is százszázalékig szolgáltatás: megveszed egyszer pl. az oprendszert 15-20 dollárért és legálisan használhatod az összes gépeden, sőt, a családod tulajdonában lévő összes gépen.Azt se írd, mint válasz, hogy az "itunes egy fos", mert ezt nem fogadom el.. Jól működik az biza windowson is, csak át kell látni a logikáját.
A fenti, belinkelt hírrel kapcsolatban, amiben egy elég súlyos androidos exploit van leírva, nem érzed a kettős mércét? Mi lenne, ha ez iOS-nél jelentkezne? Az önelégült apple-haterek kacarászó fórumbejegyzésein kívül, persze.
-
Einstvan
aktív tag
válasz
Black Dragon #67 üzenetére
NE várd hogy átrendezik a kezelöfelületet. Nem lesz testreszabhatóbb... ne reménykedj.
-
Einstvan
aktív tag
Na ez igy igaz! Azért is nevezik ökoszisztémának. Aki csak iphonet vesz, annak kell egy másik Apple gépet is vennie hogy VALÓBAN kompatibilisen tudja használni és ne ilyen pc-re töltött alig szoftverrel.
Ezt a részét piszokul jol kitalálták. Üzleti fogáshoz, pszichologiához, (beetetéshez) nagyon is értenek.(#66) Misi1979
Ááá.. a ifanok erre is azt mondanák hogy egy biztonsági frissités majd megoldja. -
Misi1979
őstag
Pl egy ilyen hiba után elgondolkodnék, hogy váltsak: link
Fel kellene fogni, hogy nem csak iPistikék flegmamobilja az iphone, hanem egy széleskörűen használható, minőségi és stabil készülék. A fenti, tízmillió feletti androidos készüléket érintő probléma esetén miért nem születnek ilyen bejegyzések? Csökkenő akkuidő pár készüléknél vs többtízmillió androidos telefon, tab egyszercsak lenullázza magát, ha olyan weboldalt nyitnak meg rajta?
-
Sur1G
aktív tag
I4S nálam javult valamennyit. 2 napot elmegy nyugodt szivvel. Semmi helymeghatározásos dolgot nem kapcsoltam ki, de tény, hogy általában wifi közelben vagyok.
-
nuke7
veterán
válasz
Black Dragon #55 üzenetére
az iphone nem csak egy telefon. az apple-höz van kapcsolva, nagyon-nagyon erősen.
(Szolgáltatások, support, programok, stb. stb.)
ha az apple elkezd gyengélkedni - lefele menni - az iphone sem lesz olyan jó vétel, az is lefelé fog tendálni.
így már érthető..? (Ennél szájbarágósabban nem tudom leírni)
-
siemenss65
tag
Igaz hogy ipadon, de 16 óra üzemidő jön ki ios6-al. Teljesen elégedett vagyok.
-
janos1988
addikt
De ez is, mint a több tucat egyéb hiba csak a juzerek 0,000001%-át érintik és nagyon elszigetelt esetek a hozzáértők szerint. Úgyhogy chill out
-
Einstvan
aktív tag
Mert a "készlethiány " egy menetrendszerinti marketing. Amiböl kevés van, vagy elfogyott, azt biztos hogy többen keresik. A raktárakban meg tömve várják a készülékek hogy jöjjön az ujabb roham.
Ilyenkor eszembe jut a tv-ben a mágusok, igazlátók, halottlátók pénzcsinálok, várják a hivást és szirénával, villogo fényekkel, instrumentális hangokkal figyelmeztetik a nézöket hogy már csak 30 másodpercig fogadják a (drága) hivást. Ez amolyan pszihó fogás. Már aki beveszi.
-
rbence
senior tag
Nincs itt szerintem semmi baj,csak azok panaszkodnak,akik 3310-ről váltottak és nem bír 3 hetet az akksi
Egyébként tavaly is ment a hiszti a 4S-nél,hogy az iOs 5-tel gyorsan merül...megoldás:a töltőA mai okostelefonok akksija kb 10 évvel le van maradva a hardvertől,akkor mégis mit várnak az emberek,még az apple sem képes csodát tenni
-
-
bagkri01
őstag
Ez már tényleg flame keltés. Egy okostelefont amúgy is a naponta kell tölteni, mert a második napot úgysem fogja végig bírni, ha ez ember használja amire való( email, net, sms, telefon, navi). De valaki cáfoljon meg ha ez nem így van.
-
vagamo
őstag
3G be van kapcsolva , iszonyat melegszik a teló hátulja és szívja az aksit, úgy megy le a töltöttségi szint, mintha visszaszámlálna
IOS6 frissítése után figyeltem fel erre a jelenségre Iphone 4S. HOgy tovább csavarjam nem mindig csinálja. -
nuke7
veterán
válasz
Black Dragon #47 üzenetére
Apple. megy lefele. gáz. ha nem szedik gyorsan össze magukat, max 1-2évig megy majd még így a szekér...
-
rbence
senior tag
Csak a 4 és 4s? a 3GS nem merül?
-
Tibee86
nagyúr
Én csak a GM verzióról tudok nyilatkozni, bár az ugyanaz volt. i4 sajnos sokkal jobban merült tőle. maradt is az 5.1.1.
-
hemaka
nagyúr
nem merül gyorsabban...
A passbook-nak tényleg semmi értelme, és az app kereső iszonyat lassú és béna... -
FET-MEN
veterán
Ájfonom lenne azt is naponta tölteném
-
big-J
őstag
válasz
Mr.Csizmás #38 üzenetére
észrevetted a cikkben nincs említve az iphone 5 ?
-
#Morcosmedve
veterán
4-em van, semmi csökkenés, pedig mapsot is használom, passbook-ot érthető módon nem...
-
nuke7
veterán
hááát... ha kijön az ipad mini is én erősen gondolkodok, h nem új iphone hanem inkább egy csúcs wp8-as teló kellene, HA lenne normális alkalmazás mennyiség és normális multi-task hozzá..
-
MortalVenoM
tag
akinek jobban merül az biztos csak rosszul fogja
-
Black Dragon
addikt
válasz
Mr.Csizmás #38 üzenetére
iPhone 5....
-
D@niel
addikt
válasz
Mr.Csizmás #38 üzenetére
srácnak most újítottam 3g-t 4.2.1-re 2ropiért jó biznisz volt
-
big-J
őstag
Ezért kell megvenni az újat, annak jobb az üzemideje.
Meg amugy is uncsi már a régi...
-
C4mp3r
addikt
szandekosan keltesz flamet? mi az, hogy sokkal jobb minden? paran leirtak a tapasztalataikat ami ellentetes a hirrel. mellesleg en is 4s-t hasznalok es semmi bajom az uzemidovel, igaz kilottem a sok system baromsagot meg nemelyik location service-t.
a cikk meg a napi szintere egy kis iphone/apple fikanak, szinte minden napra jut egy.
p.s.: eddig 2/2 kommented trollkodas/fikazas foleg, hogy nem is ilyen telefonod van. csak igy tovabb
-
D@niel
addikt
3GS iOS6 teljesen rendben van; másfél nap pedig hardcore vagyok.
-
HUNPablo
tag
Nem tapasztaltam ilyet , sőt .... (Ipod Touch 4g ) .
-
mlinus
őstag
Nekem speciel már egy napot se bir a 4S, pedig ios5-el simán ment. Most kikapcsoltam a helymeghatározást, kiváncsi vagyok segit-e.
-
infectedmann
őstag
4S tulaj vagyok, de én inkább javulást vettem észre
Amúgy ez az egész nagy függ attól, hogy ki mire használja. Van aki többet játszik, van aki többet filmezik, van aki többet netezik. Mindegyik máshogy veszi igényben az akkumulátort. Én átlagos felhasználás mellett egyelőre meg vagyok elégedve az iOS 6 -tal.
-
sagesz93
addikt
hát én azt tapasztaltam hogy a 4-em jobban bírja egy kicsit, meg érezhetően még folyamatosabb lett az egész.. De hát ők tudják.
-
index31
tag
Ráadásul az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy még tovább bírja az Iphone 4S az IOS6-on mint az 5.1.1-en.
De azért jó cikk.
-
nord_
veterán
válasz
tomistarkapi #17 üzenetére
Meg ahogy itt olvasgatom az előttem szólókat, nekik sincs.
Meg ahogy már megmutattam máshol, nekem sincs.De nem baj, újabb topik, ahol nyugodtan lehet egy kicsit köpködni a partvonalon túlról.
-
mazsi1911
aktív tag
Csak annyi a részemről hogy ez így kamu. Tesóm sima 4-e, és anyum 4S-e is tovább bírja(1-2) órával. Nincs több hozzáfűznivalóm.
-
Kaktux
tag
én meg pont az ellenkezőjét tapasztaltam
vagyis kevésbé zabálja az aksit -
index31
tag
E a cikk úgy hülyeség ahogy van. Iphone 4S-el nézve az IOS6 egy cseppet sem merül jobban mint az előző verziók .Egy Iphone 4S tulaj rövid véleménye.
-
Black Dragon
addikt
Az ilyen hírek hallatán minden egyből arra gondolok, hogy eladjam az iPhone-om.
Ez pont azoknak van, akiknek nincs iPhone-ja, de legyen egy topic ahol lecikizhető, elmondhatja mennyire rossz is ez most. Tisztelet a kivételnek. Ettől most nem dőlt össze a világ, a 4-en semmi ilyet nem tapasztaltam, pedig fél hónapot biztos ment rajta az iOS 6. De ez nem zárja ki a lehetőséget, hogy sokaknak jelentkezhet ez a "hiba", hisz az iOS 5-ben is volt ez, de minél több a report, annál biztosabb, hogy az első frissítésben a fix benne lesz.
-
Polllen
félisten
válasz
Gadgetfan_ #13 üzenetére
Kb ennyi. Főleg, ha az embernek megfelel a jelenlegi funkcionalitása is.
-
tomistarkapi
tag
gondoltam hogy a bgr szerint nincs hiba
-
Daniford
tag
Már tudom mi hiányzott a napomból...
Hát persze! Egy újabb alma hír! Bezzeg a nevetséges készlethiányról alig van hír.. -
Gadgetfan_
senior tag
Ezért nem frissítek soha "főverzió" váltáskor, mert azt mindig az újonnan megjelenő telefonra optimalizálják. Inkább megvárom a x.0.1 vagy x.1.1-es verziót ahol már javítják az ilyen hibákat és a régebbi készülékre is jobban optimalizált... Az iOS5-nél ugyan ez volt, de hamar orvosolták a problémát.
-
Tigerclaw
nagyúr
Az Apple sosem fogja jelezni, ha hibát talál, csak ha már botrány van belőle. Ez náluk az alapelvek közé tartozik. Azért szép, hogy a korábbi hulladék appstore szoftvert még tovább tudták butítani. Az iTunes is tisztára úgy van felépítve, hogy nehogy már komolyabb kereséseket végezzen a user, mert akkor még előbányász valami szuper free, vagy olcsó appot. Aki már használ 1-2 éve iOS eszközt az tudja, hogy frissítés előtt hatszor át kell gondolni, hogy kockáztat-e és frissít, mert nincs visszaút.
-
Fkris
őstag
iOS 5 el is volt ilyen probléma, amikor még Jobs élt.
-
Az Apple ilyenkor mindig tagad, hogy aztán a következő verzióban feature-ként marketingelje a kijavított hibát.
-
knyitogato
őstag
Kár érte.
-
Blyan
félisten
Szerintem is van némi üzemidő csökkenés.
-
jacis
nagyúr
Hol van itt a minőség amiért a felárat fizetik a userek? Hiányzik sz'tem Jobs....
-
moleculez
veterán
szerintem a szaporodik a gugliban a kovetkezo: how to downgrade ios6...
-
iBlast
aktív tag
Ha így is van biztos javításra kerül! Én jelenleg 4S tulaj vagyok ios6al de nem tapasztaltam üzemidő csökkenést, bár én mindig kikapcsolom a helymeghatározást ha épp nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen házat vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- EAFC 25
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged