- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
nem. teljesen mellé lőttél ezzel a hsz-el.
semmilyen más apple termék nem kell ahhoz, hogy az iphone-t 100%-osan ki tudd használni.
nekem otthon pc a nagygépem, és az ipad-tol kezdve, az összes iphone-on teljesen jól működött minden funkció. sőt. az icloud jobban is megy win7 alól, a kliensnek köszönhetően. (bár, ez inkább olyan win-es megoldás)
de TE csak flame-t akarsz kelteni, és mellébeszélni/mellé magyarázni amit írtam.
NE adj a számba szavakat, különösen akkor ne, ha hülyeség -
nuke7
veterán
válasz
Black Dragon #55 üzenetére
az iphone nem csak egy telefon. az apple-höz van kapcsolva, nagyon-nagyon erősen.
(Szolgáltatások, support, programok, stb. stb.)
ha az apple elkezd gyengélkedni - lefele menni - az iphone sem lesz olyan jó vétel, az is lefelé fog tendálni.
így már érthető..? (Ennél szájbarágósabban nem tudom leírni)
-
nuke7
veterán
válasz
Black Dragon #47 üzenetére
Apple. megy lefele. gáz. ha nem szedik gyorsan össze magukat, max 1-2évig megy majd még így a szekér...
-
nuke7
veterán
hááát... ha kijön az ipad mini is én erősen gondolkodok, h nem új iphone hanem inkább egy csúcs wp8-as teló kellene, HA lenne normális alkalmazás mennyiség és normális multi-task hozzá..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest