- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
Schuler888 #44 üzenetére
Nincs. Eddig is elhagyta azt, aki laktózintoleráns volt, csak akkor tejbetegségnek hívták. Én is amúgy súlyos mértékben vagyok laktózintoleráns. Sőt az állatok felnőtt korukra mindegyike az lesz, de azért háztájon a macskáknak tejet adtak, aztán meg csodálkoztak, miért fosnak, meg szidták, kergették őket. Ennyi eszük volt.
Az biztos, hogy a fóbiák megnevezéséből közel 50 év alatt majdnem a hússzorosa lett, de ne soroljuk egybe az étel intoleranciával.A te PWM-es dologra: mivel a te családod kevés a reprezentatív példához, így fogadjuk el azt, ha valaki beírja, hogy fáj az alacsony frekvenciás villódzástól a feje, hogy az valósat ír.
Én sem bírom, így ezen telefonok ritkán használtak általam, inkább díszek. -
válasz
Schuler888 #44 üzenetére
Csak fel kéne menni a rohadt wikipédiára, és akkor talán nem írkálnátok hülyeségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest