Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Az a lényege, hogy még kevesebb munkaórából, pénzből és emberrel lehessen hozni konzolról a portot PC-re.
Shader Model 6.0-nak is az a lényege, hogy mehet a ctrl+c ctrl+v Xbox One-ról PC-re.Az egész DirectX 12 a fejlesztőknek meg a studióknak jó, a felhasználóknak nem, maximum azt tudom mondani, hogy semleges. Persze lehet ezt úgy tálalni, hogy elhiggyük nekünk is mennyire jó ez, de én szkeptikus vagyok, hogy ez a jó irány-e...
-
Fitzgerald
veterán
Total War: Warhammer nem kicsit gyorsult DX12 alatt.
Amúgy mókás, hogy amikor az első 1070, 1080-as Deus Ex benytmárkok megjelentek, azt hittük 4K-ban készültek. Ilyen látvány mellett azt várná az ember, hogy a rakétaporszívón is 150 fps-el elszalad ez a játék.
Aztán amikor megjelent, akkor csapott mindenkit arcon a szomorú valóság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest