Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
"A felhasználók is igazságtalanok. Ütjük az asztalt, hogy használjátok legalább egy picit jobban a DX12-t. Erre jön két cím, picit jobban használja, és egy rétegtől jön a "nem erre számítottunk". Pedig a DICE és az EIDOS Montreal most csak azt csinálta, amit kértek a felhasználók."
Ez ezért van, mert röpködtek a versus topikban is a két számjegyű százalékos várható gyorsulások/ígérgetések. Most teljesen mindegy, hogy ki indítja. Meg láthatod, van aki el is hiszi ezeket, nem írok nevet, tudjuk kiről van szó. Ezeket kéne időben visszafojtani, visszarakni a realitás talajára. Ha az lenne írva, hogy gyorsul 5%-ot x-y architektúrán, akkor nem lenne ez.
De amíg azt hiszik egyesek, hogy eljön a kánaán, meg majd az RX480 elveri a GTX-1070-et, addig persze hogy ez lesz. Ezeket kéne megszüntetni végre.
-
keIdor
titán
Az a lényege, hogy még kevesebb munkaórából, pénzből és emberrel lehessen hozni konzolról a portot PC-re.
Shader Model 6.0-nak is az a lényege, hogy mehet a ctrl+c ctrl+v Xbox One-ról PC-re.Az egész DirectX 12 a fejlesztőknek meg a studióknak jó, a felhasználóknak nem, maximum azt tudom mondani, hogy semleges. Persze lehet ezt úgy tálalni, hogy elhiggyük nekünk is mennyire jó ez, de én szkeptikus vagyok, hogy ez a jó irány-e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest